Kantoorruimte huren Amsterdam Buitenveldert, Buitenveldertselaan 102-120

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Buitenveldertselaan 102-120 in Amsterdam Buitenveldert

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Buitenveldert!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam (Buitenveldert)

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam Buitenveldert? Dat kan op de 1e verdieping van dit kantoorgebouw. Het betreft een kantoorpand uit 1970 met een totale gebruiksoppervlakte van 5576 m2. Het kantoorpand is erg populair onder diverse groothandels en financiële instellingen. Zo populair dat de bezettingsgraad normaal gesproken erg hoog ligt.  

Huurprijzen

Zoals gezegd ligt de bezettingsgraad in dit kantoorpand normaal gesproken erg hoog. Momenteel is de bezettingsgraad 100%. Dit houdt in dat er op dit moment geen kantoorruimten beschikbaar zijn voor de verhuur. Maar wees niet getreurd, wellicht komt er binnenkort weer een geschikte ruimte vrij voor jouw onderneming. 

Een epresentatieve entree en groene omgeving 

Dit kantoorpand aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam Buitenveldert is voorzien van een zeer representatieve entree, hierdoor kun jij op alle gemak gasten ontvangen op deze kantoorlocatie. Bovendien bevindt het kantoorpand zich op een locatie met veel groen. Zo kun jij tijdens de pauze heerlijk een wandeling maken met collega’s door deze groene omgeving. Daarnaast ligt er naast het kantoorpand een winkelcentrum en is het kantoorpand niet ver van de Zuidas verwijderd. Een interessante plek in Amsterdam om te huren dus! 

Locatie en bereikbaarheid

Over de locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand in Amsterdam hoef je niet te klagen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Zuid. Dit station ligt op een afstand van slechts 1,7 kilometer. Vanaf hier is het ook mogelijk om de bus te pakken richting Van Nijenrodeweg. Deze bushalte is slechts 1 minuut lopen vanaf kantoor. Wanneer je met de auto reist, ben je het snelst op kantoor vanaf de A10. Echter, de A9 en de A4 zijn ook snel te bereiken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam Buitenveldert? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam Buitenveldert? Plan zodra er beschikbaarheid is een rondleiding in. Dit kan gemakkelijk door contact op te nemen met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Buitenveldertselaan.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Buitenveldertselaan 102-120

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen