Kantoorruimte huren Zoetermeer, Edelgasstraat 101

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Airconditioning
 • Lift
 • Bureau
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Edelgasstraat 101 in Zoetermeer

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 38 m2
  Huurprijs: € 595 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Edelgasstraat 101 in Zoetermeer

Ontdek de perfecte balans tussen professionele uitstraling en betaalbaarheid in ons kantoorgebouw aan de Edelgasstraat 101, strategisch gelegen nabij de A12 en de N470. Dit is jouw kans om een hoogwaardige werkplek te bemachtigen die aansluit bij jouw zakelijke ambities.

Flexibele en hoogwaardige kantooroplossingen

Ons kantoorgebouw biedt een verscheidenheid aan kantoorkamers, beginnend vanaf ca. 25 m² tot ca. 900 m². Of je nu een start-up bent of een groeiend bedrijf, onze flexibele ruimtes, verspreid over drie verdiepingen, zijn hoogwaardig afgewerkt en klaar om jouw bedrijf te huisvesten.

Een community die verbindt

Sluit je aan bij een levendige gemeenschap van ondernemers en professionals. Geniet van de synergie in ons gebouw en maak gebruik van de gemeenschappelijke faciliteiten zoals vergaderruimtes, een pantry en glasvezelinternet, essentieel voor efficiëntie en connectiviteit.

Uitstekende bereikbaarheid en faciliteiten

Gelegen in de bedrijvige omgeving van Lansinghage, biedt ons kantoorgebouw niet alleen een dynamische zakelijke omgeving maar ook een uitstekende bereikbaarheid. Profiteer van goede service, internet, verwarming en een vast maandelijks bedrag voor alle gedeelde faciliteiten, zodat je je volledig kunt richten op het laten groeien van je bedrijf.

Jouw Nieuwe Kantoor aan de Edelgasstraat?

Ben je klaar om je bedrijf te vestigen in een omgeving waar alles draait om groei, connectiviteit en flexibiliteit? Maak een afspraak voor een rondleiding en ontdek zelf de voordelen van onze inspirerende en betaalbare kantoorruimtes aan de Edelgasstraat 101 in Zoetermeer. Wij bieden je een turn-key oplossing met moderne voorzieningen en een ondersteunende community, zodat je je volledig kunt focussen op wat echt telt: jouw bedrijf.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Edelgasstraat 101

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen