Kantoorruimte huren Zoetermeer, Bredewater 26

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bredewater 26 in Zoetermeer

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 32 m2
  Huurprijs: € 450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 34 m2
  Huurprijs: € 495 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 495 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 45 m2
  Huurprijs: € 645 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 58 m2
  Huurprijs: € 725 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 67 m2
  Huurprijs: € 765 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Bredewater in Zoetermeer

Wil jij een representatieve kantoorruimte huren aan het Bredewater in Zoetermeer? Neem dan eens een kijkje op deze prachtige locatie. Hier zijn momenteel diverse kantoorruimtes beschikbaar die variëren in oppervlakte en prijs. De kans is groot dat hier een geschikte kantoorkamer voor jou beschikbaar is. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij deze prachtige kantoorruimtes met eigen ogen bewonderen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

 

Kantoorruimte huren

Op deze prachtige locatie zijn momenteel diverse kantoorruimtes beschikbaar. De kleinste kamer heeft een oppervlakte van 24m2 en deze huur je al voor maar €395,- per maand. Behoefte aan meer oppervlakte? Dat is geen enkel probleem het aanbod loopt op tot kantoorruimtes van 66m2. Deze grootste kantoorruimte kost slechts €695,- per maand. De kantoorkamers kunnen volledig gemeubileerd opgeleverd worden zodat jij direct aan de slag kunt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om jouw werkplek zelf in te richten.

Lunch Restaurant, receptie en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Bredewater in Zoetermeer krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten die jouw werkdag aangenaam kunnen maken. Zo bevindt zich op de begane grond een gezellig lunch restaurant waar jij de keuze hebt uit diverse lekkere en gezonde lunch gerechten. Het restaurant is ook zeer geschikt voor een kop koffie of een broodje samen met jouw bezoekers. Bij binnenkomst worden jij en jouw bezoekers warm ontvangen door de aanwezige gastheer of gastvrouw. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk waardoor jij lekker flexibel bent bij het inplannen van jouw werktijden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw bevindt zich op een prachtige locatie net buiten het centrum van Zoetermeer maar vlakbij de op- en afritten van de A12. Dat maakt deze locatie uitstekend bereikbaar met de auto. Ook het openbaar vervoer kan een goede uitkomst bieden op loopafstand bevinden zich namelijk meerdere opstappunten voor de bus en trein. Hierdoor heb jij een goede verbinding met steden en hotspots in de omgeving. Vanuit jouw nieuwe werkplek wandel je gemakkelijk het gezellige en groene Vernedepark in waar jij even heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Het gezellige centrum van Zoetermeer biedt vele mogelijkheden om even heerlijk te ontspannen. De vele bedrijven en professionals in deze omgeving kunnen wellicht meerwaarde bieden voor jou!

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Bredewater in Zoetermeer?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan het Bredewater in Zoetermeer? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Dan kun jullie samen een afspraak inplannen zodat jij deze prachtige locatie met eigen ogen kunt bewonderen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bredewater 26

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen