Kantoorruimte huren Woerden, M.A. Reinaldaweg 2d

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan M.A. Reinaldaweg 2d in Woerden

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 68 m2
  Huurprijs: € 765 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 198 m2
  Huurprijs: € 2.227 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de M.A. Reinaldaweg 2d in Woerden

Dit kantoorgebouw aan de M.A. Reinaldaweg in Woerden is nu beschikbaar voor verhuur. En zeg nou zelf; valt deze eye-cather niet op? De houten panelen bij de ramen, de gracht om het kantoor en zelfs 2 bruggen om het terrein te betreden. Deze kantoorruimte is echt uniek. Woerden is de perfecte locatie om je te vestigen. De rivier 'De Oude Rijn' loopt door de stad en er is veel natuur, groen en rust. 

Huurprijzen

In dit pand in Woerden zijn 2 kantoorruimtes beschikbaar. Een kantoorkamer van 68 m2 is al beschikbaar voor €765,- per maand. Huur je liever een grotere ruimte? De andere kantoorruimte is 198 m2 groot. Deze kantoorunit is beschikbaar voor €2227,- per maand. Deze prijzen zijn exclusief servicekosten. Wil je hier meer over weten? Onze vastgoedconsultants vertellen hier graag meer over. 

Duurzaamheid ten top!

De kantoorruimte aan de M.A. Reinaldaweg wordt duurzaam gekoeld in de zomer en 's winters duurzaam gekoeld door bronnen in de grond. Ook wordt een groot deel van de elektra opgewekt via zonnepanelen. De klimaatinstallatie zorgt het hele jaar door voor een aangename temperatuur. 

Locatie en bereikbaarheid

Huur jij binnenkort deze kantoorruimte aan de M.A. Reinaldaweg? Dan waan je je in een groene omgeving. Je bereikt je werkplek binnen 1 minuut rijden vanaf de A12. Het kantoorpand ligt vlakbij knooppunt Woerden. Het dichtstbijzijnde busstation ligt op 6 minuten loopafstand. Station Woerden ligt op 15 minuten afstand. Via dit station is er een directe aansluiting naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Leiden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de M.A. Reinaldaweg 2d in Woerden? 

Ben je enthousiast geworden over de kantoorunit en wil je hem graag in het echt bekijken? Bij SKEPP kan je vrijblijvend een rondleiding aanvragen. Kies een datum en tijdstip en dan plannen wij een gratis rondleiding door de kantoorruimte in. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij vertellen je graag meer over deze kantoorruimte aan de M.A. Reinaldaweg in Woerden. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan M.A. Reinaldaweg 2d

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen