Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Woerden{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Woerden?

Kantoorruimte huren in Woerden? SKEPP biedt in Woerden verschillende kantoorruimten te huur aan. Kies je voor een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat? Bekijk het volledige kantorenaanbod in Woerden. Huren in Woerden kan aan de Polanerbaan, Pompmolenlaan, Stationsweg en Westdam. Jouw nieuwe kantoorruimte in Woerden vind je bij SKEPP!

Populaire kantoorruimte in Woerden

Wanneer je op zoek bent naar een kantoor in Woerden, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wil je graag een kantoorruimte huren in Woerden, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Trasmolenlaan 5. Ben jij op zoek naar een kantoorruimte met luxe voorzieningen en ontzorging, zodat jij je volledig kunt focussen op je core business? Kijk dan naar een kantoorruimte aan de Zaagmolenlaan 4

De hoofdstad van het Groene Hart

Woerden is niet voor niets de hoofdstad van het Groene Hart, de groene zone ingesloten door de Randstad. Of je nu wilt fietsen, wandelen, varen, winkelen, overnachten of ontspannen, in Woerden kan het allemaal. Woerden telt grofweg 38.000 inwoners. Het prachtige oude centrum overstroomt van de cultuur. De unieke combinatie van winkels, cultuur en horeca maakt Woerden een aantrekkelijke stad om kantoorruimte te huren. 

De bereikbaarheid van Woerden

Met zowel het openbaar vervoer als met de auto is Woerden prima te bereiken. Treinstation Woerden is namelijk gelegen aan de trajecten Utrecht-Rotterdam/Den Haag, Leiden-Utrecht en Rotterdam-Breukelen-Amsterdam. Bovendien ben je met de auto vanaf de A12 binnen een mum van tijd bij je kantoorruimte. Daarnaast ben je vanaf Woerden met een half uur al in Utrecht

Economische bedrijvigheid  

In Woerden is veel economische bedrijvigheid. De stad wil hierin graag investeren en daarom de bedrijventerreinen gaan herstructureren. Het leegstandspercentage in de stad ligt boven het landelijke gemiddelde. Enkele internationale en nationale bedrijven hebben een kantoorruimte in Woerden. Zo zijn de Koninklijke Eru Kaasfabriek, QBTEC en het distributiecentrum van de Jumbo gevestigd in Woerden. 

Bij SKEPP bieden we een groot aanbod aan kantoorruimten in Woerden. Van grote metrages en full service kantoorpanden tot aan flexwerkplekken en kleine kantoorruimten. Wil je eventueel uitwijken naar een andere stad dan Hilversum? Kijk dan eens naar kantoorruimte in Harmelen, De Meern, Vianen of Linschoten

Zo huur je de ideale kantoorruimte in Woerden

Woerden is een middelgrote stad, centraal gelegen in het land en dus met een uitgebreid kantorenaanbod. In Woerden is op dit moment verschillend aanbod kantoorruimte te vinden. SKEPP helpt je hier graag mee verder. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij meerdere passende opties aan. Vervolgens zullen we een selectie van kantoorpanden aan je voorleggen. Zit er een geschikte kantoorruimte voor jouw bedrijf tussen? Dan plannen wij gratis een rondleiding voor je in. 

Onze vastgoedconsultants helpen je bij je zoekvraag en bekijken welke kantoorpanden in Woerden kunnen matchen met jouw zoekvraag. SKEPP verhuurt momenteel in Woerden op circa 30 locaties kantoorruimte. Dus mocht je op zoek zijn naar een werkplek of kantoorruimte in Woerden, dan ben je bij SKEPP aan het juiste adres!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten