Kantoorruimte huren Woerden, Pompmolenlaan 9

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pompmolenlaan 9 in Woerden

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Woerden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Pompmolenlaan in Woerden

Aan de Pompmolenlaan in Woerden biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. U heeft de mogelijkheid om hier (ingerichte) kantoorkamers of juist kantoorruimte op maat te huren. Het kantoorgebouw heeft in totaal 3 bouwlagen en een representatieve uitstraling. Niet alleen het gebouw, maar ook de locatie is goed. Met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw werkplek. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 390 m2. Een grote oppervlakte die handig kan zijn voor wat grotere organisaties die ook bijvoorbeeld met meerdere teams werken. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €4258,-. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende servicekosten, denk hierbij aan gas, water en licht, maar ook het gebruik maken van overige faciliteiten zoals het internet. Meer weten over deze beschikbare kantoorruimte? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Pompmolenlaan in Woerden, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Waaronder de 24/7 toegankelijkheid! Ideaal dat je in dit kantoorgebouw jouw eigen werktijden kunt bepalen, of dit nou in de avond of in het weekend is. Daarnaast is er ook een pantry aanwezig op de verdieping van de beschikbare kantoorruimte. Een handige plek voor het zetten van een lekker kopje koffie en het voorbereiden van een lunch tijdens de middagpauze. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen. De rijksweg A12 is op korte rijafstand gelegen, maar ook verschillende buslijnen en het centraal station van Woerden is op korte loopafstand te bereiken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Pompmolenlaan in Woerden?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om de representatieve kantoorruimte aan de Pompmolenlaan in Woerden te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in. Via SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan de Pompmolenlaan in Woerden.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

De faciliteiten in het kantoorpand zijn super.

Bijvoorbeeld de pantry, wanneer we s avonds door moeten werken warmen we hier lekker ons eten op.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pompmolenlaan 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen