Kantoorruimte huren Vianen Utr, Clarissenhof 5

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Clarissenhof 5 in Vianen Utr

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Clarissenhof in Vianen

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Clarissenhof in Vianen? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw gevestigd op het kleinschalige kantorenpark, bestaande uit drie dezelfde kantoorpanden. De kantoorgebouwen hebben een representatieve uitstraling en biedt services en faciliteiten aan voor comfortabel werken, waaronder een parkeerplaats voor de deur. Daarnaast is de bereikbaarheid van het kantoorpand top, zowel bereik je met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Wil jij graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er op de tweede verdieping een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 315 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €3412,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets kleiner is? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 261 m2, te huur voor €2827,- per maand. Wil je graag meer informatie ontvangen over deze kantoorruimten en de huurvoorwaarden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag.

24/7 toegankelijkheid en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Clarissenhof in Vianen mag je naast je kantoorunit ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw, waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Handig wanneer jullie als organisatie geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en bijvoorbeeld in het weekend de laatste werkzaamheden willen afronden. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze makkelijk parkeren op eigen terrein, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zoals eerder aangegeven goed bereikbaar, het kantoorpand is namelijk op zichtlocatie aan de rijksweg A2 gelegen. Met de auto kun je dus al snel alle richting in Nederland op. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is op korte loopafstand bereikbaar, binnen 5 minuten reizen bereik je ook al het centrale busstation van Vianen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Clarissenhof in Vianen?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Clarissenhof in Vianen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan de Clarissenhof in Vianen.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Clarissenhof 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner