Kantoorruimte huren Venlo, Parlevinkerweg 1

Voorzieningen
  • Lift
  • Opslagruimte
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Parlevinkerweg 1 in Venlo

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Venlo!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Parlevinkerweg (Trade-Port)

Ben je op zoek naar kantoorruimte in Venlo? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je huurt in dit kantoorpand kantoorruimten van diverse metrages. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1998 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 4777 m2. 

Huurprijzen

Zoals gezegd zijn er in dit kantoorpand ruimten van diverse metrages te huur. De kleinste ruimte is 20 m2 en is te huur voor een maandelijkse huurprijs van €250,-. Liever een grotere ruimte huren? Kies dan voor de kantoorruimte van 163 m2. Deze is te huur voor €2037,- per maand. Het huurtermijn is in overleg. Echter, een langer huurtermijn levert over een algemeen een lagere huurprijs op. 

Internet en een pantry op iedere verdieping

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan kun je gebruik maken van diverse extra services. Zo is er op iedere verdieping van het kantoorgebouw een pantry aanwezig. Bovendien kun je gratis gebruik maken van een razendsnelle internetverbinding. En wat helemaal handig is, is dat je 24/7 toegang hebt tot jouw eigen kantoorruimte. Zo kun jij geheel je eigen werkdag indelen. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw bevindt zich op een goed bereikbare locatie. De dichtstbijzijnde bushalte is De Sondert en bevindt zich op een afstand van 0,5 kilometer. Rijd je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A67 en de A73 in slechts enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Parlevinkerweg?

Wil jij ok graagt een kantoorruimte huren aan de Parlevinkerweg? Dat kan! Neem hiervoor contact op met onze vastgoedconsultants of plan een rondleiding in via de website. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Parlevinkerweg 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen