Kantoorruimte huren Utrecht Lage Weide, Atoomweg 400

Voorzieningen
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Atoomweg 400 in Utrecht Lage Weide

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 162 m2
  Huurprijs: € 2.750 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg 400 in Utrecht

Kantoorruimte huren in Utrecht wordt een inspirerende ervaring aan de Atoomweg 400. Dit kantoorpand, gelegen in de dynamische omgeving van Utrecht Lage Weide, biedt een moderne en huiselijke sfeer waarin professionaliteit en comfort samengaan. De lichte, open werkruimtes en gezellige zithoeken bevorderen zowel concentratie als ontspanning, waardoor het een plezier is om hier te werken.

Huurmogelijkheden

De kantoorruimte aan de Atoomweg 400 is flexibel in te richten en geschikt voor diverse soorten ondernemingen. Of je nu behoefte hebt aan een grote vergaderruimte of een informele zithoek, dit pand biedt de juiste setting. De ruimtes zijn ontworpen om een productieve en tegelijkertijd relaxte werkomgeving te creëren.

Voorzieningen en faciliteiten

Aan de Atoomweg 400 in Utrecht vind je alle faciliteiten die je van een modern kantoor mag verwachten. Het pand beschikt over snelle internetmogelijkheden, een pantry en koffie- en theevoorzieningen. Met parkeergelegenheid voor de deur, 24/7 toegang en een professionele receptiedienst biedt dit pand een zorgeloze kantoorervaring. Daarnaast zijn er rolstoeltoegankelijke faciliteiten, een lift en opslagruimte aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor aan de Atoomweg 400 is gunstig gelegen in het bedrijvige Utrecht Lage Weide. Het is uitstekend bereikbaar zowel met de auto via de snelwegen A2 en A12 als met het openbaar vervoer. Het busstation Otto Hahnweg ligt op slechts 3 minuten loopafstand. In de omgeving zijn diverse lokale voorzieningen zoals restaurants, winkels en een park te vinden, ideaal voor een lunchwandeling.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht?

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg 400 betekent kiezen voor een werkplek die zowel jouw ambities als je behoefte aan een prettige werksfeer ondersteunt. Ben je geïnteresseerd om deze professionele, maar huiselijke ruimte te ervaren? Neem dan contact op voor een rondleiding en ontdek zelf of Atoomweg 400 het nieuwe adres wordt voor jouw bedrijf.

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Atoomweg 400

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen