Kantoorruimte huren Utrecht Lage Weide, Atoomweg 350

Voorzieningen
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Atoomweg 350 in Utrecht Lage Weide

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 28 m2
  Huurprijs: € 460 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 46 m2
  Huurprijs: € 760 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg 350 in Utrecht

Gelegen op het bedrijventerrein Lage Weide, biedt Atoomweg 350 in Utrecht een kleinschalig kantorenpark bestaande uit vier gebouwen. Deze locatie is perfect voor bedrijven die willen profiteren van een professionele werkomgeving te midden van bekende ondernemingen zoals Hema, Douwe Egberts, WE International B.V., Ziggo, Fonq en Herbalife International B.V.

Huurmogelijkheden

Beschikbaar voor verhuur is een kantoorruimte van 229 m² op de 2e verdieping. De huurprijzen zijn competitief geprijsd op €135 per m² per jaar, exclusief BTW. De huurprijs van de kantoren zijn exclusief service kosten. De ruimtes worden ongemeubileerd opgeleverd. Kom je met de auto? Dan is het mogelijk om een parkeerplek erbij te huren. 

Voorzieningen en Faciliteiten

De kantoorgebouwen aan de Atoomweg zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals een gezamenlijke entree, systeemplafonds, vloerbedekking, en scheidingswanden. Elke verdieping beschikt over een gezamenlijke pantry en toiletgroepen. Daarnaast biedt de locatie mechanische ventilatie met airco split-units, te openen ramen met lamellen, personenliften, brandslanghaspels en zonwering aan de zonzijde.

Locatie en Bereikbaarheid

Het bedrijventerrein Lage Weide ligt direct aan de A2 en is uitstekend bereikbaar per auto. De bushalte Utrecht, Otto Hahnweg, bevindt zich op slechts 100 meter afstand, met regelmatige busverbindingen naar zowel NS-station Utrecht Centraal als NS-station Maarssen, met respectievelijke reistijden van circa 15 en 10 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Atoomweg in Utrecht?

Zoek je een praktische en goed bereikbare kantoorruimte in Utrecht? Atoomweg 350 biedt een uitstekende optie met moderne faciliteiten en flexibele huurvoorwaarden. Neem contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen en ontdek hoe deze kantoorruimte jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Atoomweg 350

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen