Kantoorruimte huren Tiel, Laan van Westrooijen 6

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Laan van Westrooijen 6 in Tiel

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 325 m2
  Huurprijs: € 3.114 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 500 m2
  Huurprijs: € 4.791 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 700 m2
  Huurprijs: € 6.708 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Laan van Westrooijen in Tiel

Wil je een kantoorruimte huren aan de Laan van Westrooijen in Tiel? Op de tweede etage van dit kantoorgebouw bevinden zich verschillende werkplekken te huur, waaronder een aantal gemeubileerde kantoorruimtes. De ligging van het kantoorpand is ideaal, het pand ligt namelijk vlakbij de A15 en de A2. Het kantoorgebouw beschikt over de nodige voorzieningen die het werken in deze kantoorruimte ideaal maken.

Huurprijzen

Op deze locatie aan de Laan van Westrooijen in Tiel heb je de keuze uit drie verschillende werkplekken. De afmetingen van deze kantoorruimtes zijn: 325 m2, 500 m2 en 700 m2. De prijzen voor de kantoorruimtes aan de Laan van Westrooijen variëren tussen de €3114,- en de 6708,- per maand. De servicekosten zijn hierbij inbegrepen. Daarnaast mag je gebruik maken van de aanwezige vergaderzalen en parkeergelegenheden die het kantoorgebouw biedt.

Luxe pantry, koffie en thee en 24/7 toegankelijkheid

Dit kantoorgebouw aan de Laan van Westrooijen in Tiel beschikt niet alleen over vergaderzalen en kantoorruimtes, maar bijvoorbeeld ook over een luxe pantry. In de luxe pantry is koffie en thee beschikbaar, maar je kunt er ook gerust een lunch klaar maken! Heb je geen zin om je eigen lunch klaar te maken? Dan kun je terecht in het aanwezige restaurant in het kantoorpand. Het sociale hart in het kantoorgebouw aan de Laan van Westrooijen brengt alle huurders samen voor een gezellig praatje. Je eigen kantoorruimte is 24/7 toegankelijk, zo kun jij aan het werk wanneer je wil!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand aan de Laan van Westrooijen in Tiel heeft een centrale ligging vlakbij de A15, A2 en de A50. Zo kun je vanuit deze locatie elke richting op. Wil je met het openbaar vervoer naar je eigen werkplek? Het NS- station zit op 1,5 kilometer afstand van het kantoorgebouw in Tiel.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Laan van Westrooijen in Tiel?

Kun jij niet wachten om aan te schuiven in het restaurant in het kantoorgebouw aan de Laan van Westrooijen in Tiel? Of ben jij er helemaal klaar voor om je klanten te ontvangen in je eigen kantoorruimte? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Laan van Westrooijen 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen