Kantoorruimte huren Den Bosch, Burgemeester Burgerslaan 40

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Burgemeester Burgerslaan 40 in Den Bosch

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 1.083 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 200 m2
  Huurprijs: € 2.166 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 300 m2
  Huurprijs: € 3.250 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 400 m2
  Huurprijs: € 4.333 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen

Een prachtige kantoorruimte huren aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen? Dit kantoorpand bevindt zich op een toplocatie. Het pand ligt direct aan de op- en afrit van de A2 (Amsterdam - Maastricht). De kantoorruimten maken deel uit van een kantoorverzamelgebouw, wat gelegen is op het populaire kantorenpark Brabantpoort. De kantoorruimten aan de Burgermeester Burgerslaan zijn van allerlei luxe faciliteiten en services voorzien. Het zal jou dus aan niks ontbreken als je hier een kantoorruimte huurt. 

Huurprijzen

Op deze locatie zijn verschillende ruime kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn beschikbaar in verschillende formaten. Voor ieder bedrijf wat wils. De formaten die voor de verhuur worden aangeboden zijn: 100 m2, 200 m2, 300 m2, 400 m2. De prijzen variëren van €1083,- tot en met € 4333,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten. Bekijk welk formaat en welke prijs bij jou past en plan een rondleiding in dit prachtige kantoorgebouw. 

Vergaderruimte, pantry en 24 uur toegankelijk 

Bij deze schitterende kantoorruimten aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen zijn verschillende luxe services en faciliteiten inbegrepen. Zo heb je toegang tot het internet, kun je gebruik maken van de koffie-en thee faciliteiten, maar heb je ook toegang tot een luxe pantry. Lekker je eigen maaltijd maken is dus geen enkel probleem. Het kantoor is 24 uur per dag toegankelijk dus je zit niet aan vaste werktijden verbonden en er zijn diverse luxe vergaderruimtes waar jij met jouw organisatie gebruik van kunt maken. Huur jij hier jouw kantoorruimte? Dan zal het jou dus aan niks ontbreken! 

Locatie en bereikbaarheid

Door de goede ligging is dit kantoorgebouw in Rosmalen erg in trek. Dit kantoorpand ligt direct aan de op- en afritten van de A2 en A50. We kunnen dus wel stellen dat jouw kantoorruimte met eigen vervoer goed te bereiken is. Ook met openbaar vervoer valt er niks te klagen. Op loopafstand bevindt zich de bushalte Brabantpoort. Vanaf deze bushalte heb je een rechtstreekse verbinding naar Het Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen?

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen te huren? En jouw bedrijf te vestigen op het populaire kantorenpark Brabantspoort? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Burgemeester Burgerslaan 40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen