Kantoorruimte huren Den Bosch, Burgemeester Burgerslaan 40

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Burgemeester Burgerslaan 40 in Den Bosch

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 450 m2
  Huurprijs: € 5.063 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 906 m2
  Huurprijs: € 10.192 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen

Een prachtige kantoorruimte huren aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen? Dit kantoorpand bevindt zich op een toplocatie. Het pand ligt direct aan de op- en afrit van de A2 (Amsterdam - Maastricht). De kantoorruimten maken deel uit van een kantoorverzamelgebouw, wat gelegen is op het populaire kantorenpark Brabantpoort. De kantoorruimten aan de Burgermeester Burgerslaan zijn van allerlei luxe faciliteiten en services voorzien. Het zal jou dus aan niks ontbreken als je hier een kantoorruimte huurt. 

Huurprijzen

Op deze locatie zijn verschillende ruime kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn beschikbaar in verschillende formaten. Voor ieder bedrijf wat wils. De formaten die voor de verhuur worden aangeboden zijn: 100 m2, 200 m2, 300 m2, 400 m2. De prijzen variëren van €1083,- tot en met € 4333,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten. Bekijk welk formaat en welke prijs bij jou past en plan een rondleiding in dit prachtige kantoorgebouw. 

Vergaderruimte, pantry en 24 uur toegankelijk 

Bij deze schitterende kantoorruimten aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen zijn verschillende luxe services en faciliteiten inbegrepen. Zo heb je toegang tot het internet, kun je gebruik maken van de koffie-en thee faciliteiten, maar heb je ook toegang tot een luxe pantry. Lekker je eigen maaltijd maken is dus geen enkel probleem. Het kantoor is 24 uur per dag toegankelijk dus je zit niet aan vaste werktijden verbonden en er zijn diverse luxe vergaderruimtes waar jij met jouw organisatie gebruik van kunt maken. Huur jij hier jouw kantoorruimte? Dan zal het jou dus aan niks ontbreken! 

Locatie en bereikbaarheid

Door de goede ligging is dit kantoorgebouw in Rosmalen erg in trek. Dit kantoorpand ligt direct aan de op- en afritten van de A2 en A50. We kunnen dus wel stellen dat jouw kantoorruimte met eigen vervoer goed te bereiken is. Ook met openbaar vervoer valt er niks te klagen. Op loopafstand bevindt zich de bushalte Brabantpoort. Vanaf deze bushalte heb je een rechtstreekse verbinding naar Het Centraal Station van ‘s-Hertogenbosch. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen?

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Burgermeester Burgerslaan in Rosmalen te huren? En jouw bedrijf te vestigen op het populaire kantorenpark Brabantspoort? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Burgemeester Burgerslaan 40

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen