Kantoorruimte huren Rotterdam Waalhaven, Waalhaven 77

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Waalhaven 77 in Rotterdam Waalhaven

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 641 m2
  Huurprijs: € 10.019 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Waalhaven in Rotterdam (Waalhaven)

Wil jij graag een grote kantoorruimte huren in Rotterdam Waalhaven? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorpand aan de Waalhaven 77. Je hebt hier de mogelijkheid om een grote oppervlakte te huren in een modern en functioneel kantoorgebouw. De goede ligging en juiste services en faciliteiten maken dit een aantrekkelijke locatie voor jouw organisatie. Wil jij graag meer te weten komen over dit kantoorgebouw? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Huurprijzen

Op dit moment is er één grote kantoorruimte te huur met een oppervlakte van maar liefst 641 m2. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €8779,-, dit is exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen maandelijks €1240,-, dit is inclusief 6 parkeerplekken! Daarnaast zit er een minimale huurtermijn van 3 jaar aan vast, redelijk flexibel dus! Benieuwd en wil je graag een kijkje nemen in de kantoorunit? Plan dan een rondleiding in!

Vergaderruimten en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Waalhaven in Rotterdam Waalhaven, kun je naast het gebruik van je kantoorunit ook profiteren van andere faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig. Ideaal wanneer je met een collega wat door wilt nemen of een presentatie wilt geven aan klanten. Wil jij daarnaast veel flexibiliteit? Die krijg je zeker op deze locatie. Je ontvangt als huurder een eigen sleutel van het pand en hebt daarmee 24/7 toegankelijkheid, handig toch?

Locatie en bereikbaarheid

De straatnaam zegt het eigenlijk al, je huurt hier een kantoorruimte aan de Waalhaven van Rotterdam. Een goed bereikbare locatie met zowel de auto als het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten rijden bereik je al de A15 en de dichtstbijzijnde tramhalte is aan de achterzijde van het kantoorgebouw gevestigd. Via deze tramlijn reis je makkelijk en snel naar het station Rotterdam Centraal.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Waalhaven in Rotterdam Waalhaven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit prachtige kantoorgebouw aan de Waalhaven in Rotterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder. Geen hulp nodig en wil je direct een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan de Waalhaven in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Zeer mooi kantoorpand met uitzicht op de Waalhaven.

Mooi ingericht en er is goed nagedacht over natuurlijk licht op de werkvloer. Ik vond het zelf erg fijn dat je 6 parkeerplekken er zo maar bij kreeg. Zo kon ik garanderen dat mijn werknemers met de auto het pand konden bereiken.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Waalhaven 77

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen