Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Houten{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Houten?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Houten? Bij SKEPP vind je verschillende kantoren, werkplekken en kantoorruimten in Houten. Huren kan al voor maar €209,- per maand. Vergelijk alle kantoren en profiteer van de laagste huurprijs. SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoor in Houten. 

De dorpse stad Houten

Ten zuidoosten van de stad Utrecht ligt Houten. De stad is uniek om haar stedenbouwkundige structuur en ruime aandacht voor fietsers en voetgangers. De stad telt circa 50.000 inwoners. Houten telt drie centra met winkels en uitgaansgelegenheden: Oude Dorp, Het Rond en Castellum. 

In Houten vermijd je de drukte van de stad, maar profiteer je wel van de gunstige centrale ligging in Nederland. Houten beschikt over veel groen en water met de gelegenheid om volop te recreëren. Houd je ervan om lekker op je fiets naar het werk te gaan? Houten is een echte fietsstad. Op veel plekken ben je nog sneller op de fiets dan met de auto.  

Centrale ligging 

Met de auto reis je gemakkelijk naar je kantoorruimte. Houten is namelijk gelegen tussen de A12 en A27. Binnen een mum van tijd ben je al in de stad Utrecht.  Houten kent twee treinstations, namelijk Station Houten en Station Houten Castellum. 

Bedrijvigheid in Houten

De stad kent een gezond economisch klimaat. Houten telt meerdere bedrijventerreinen: De Meerpaal, De Schaft, De Koppeling, Doornkade en Rondeel. Door de hoogwaardige stedenbouwkundige opzet zijn alle terreinen geschikt voor bedrijven uit diverse sectoren. Van distributie- en groothandel tot aan industrie en dienstverlening. Alle voorzieningen, de goede bereikbaarheid en het prettige woon- en werkklimaat maken Houten een gewilde vestigingslocatie. 

Ook een kijkje nemen naar het kantorenaanbod in de omgeving van Houten? Dat kan, want SKEPP heeft ook kantoorruimte in Bunnik, Nieuwegein en Utrecht.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten