Kantoorruimte huren Houten, Meidoornkade 19

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Meidoornkade 19 in Houten

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 28 m2
  Huurprijs: € 475 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Meidoornkade in Houten

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Meidoornkade in Houten? Dan hebben wij hier het ideale kantoorgebouw voor jou gevonden. Het kantoorpand is gebouwd in 1986 en heeft een zeer representatieve uitstraling met zicht locatie op de Rijksweg A27. Om het kantoorpand met de auto te bereiken gaat dus erg snel en gemakkelijk. Benieuwd? Kom een keertje langs voor een kopje koffie en bekijk de mogelijkheden.

Huurprijzen

In het kantoorpand is er een totale oppervlakte van 1410 m2 aan kantoorruimte, waar momenteel slechts 28 m2 nog van beschikbaar is. Deze kantoorkamer is gelegen op de 2e verdieping en is te huur voor een maandelijks bedrag van €475,-. Deze prijs is inclusief alle vaste servicekosten, denk hierbij aan gas, water, licht en internet. De kantoorunit is per direct beschikbaar.

Een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Meidoornkade in Houten, maak je naast jouw kantoorruimte ook gebruik van veel bijkomende services en faciliteiten. Zo is er op elke verdieping in het kantoorgebouw een pantry aanwezig. Een handige plek waar je een lekkere kop koffie kunt zetten of je boterhammetje smeert in de middag. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze voor de deur parkeren, het kantoorgebouw beschikt namelijk over een groot eigen terrein. En wil je na een lange werkdag je spullen laten liggen? Dat kan! Er is een goed beveiligingssysteem aanwezig die het huren op deze locatie erg veilig en comfortabel maakt. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorpand een zeer gunstige ligging,  op zichtlocatie van de Rijksweg A27, dit houdt in dat je binnen enkele minuten jouw werkplek kunt bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op een loopafstand van 1 minuut zit de bushalte Houten, Elzenkade, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Houten. In de nabije omgeving vind je voornamelijk grote bedrijfspanden, de Meidoornkade is namelijk gevestigd op het bedrijventerrein Doornkade.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houten?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houten? En wil je graag een kijkje komen nemen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij plannen een rondleiding voor je in, op een door jou aangegeven datum en tijdstip. Ook helpen wij je verder bij al je vragen over het huren van een kantoorruimte aan de Meidoornkade. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Meidoornkade 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen