Super deal

Houten, Meidoornkade 19

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Meidoornkade in Houten

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Meidoornkade in Houten? Dan hebben wij hier het ideale kantoorgebouw voor jou gevonden. Het kantoorpand is gebouwd in 1986 en heeft een zeer representatieve uitstraling met zicht locatie op de Rijksweg A27. Om het kantoorpand met de auto te bereiken gaat dus erg snel en gemakkelijk. Benieuwd? Kom een keertje langs voor een kopje koffie en bekijk de mogelijkheden.

Huurprijzen

In het kantoorpand is er een totale oppervlakte van 1410 m2 aan kantoorruimte, waar momenteel slechts 28 m2 nog van beschikbaar is. Deze kantoorkamer is gelegen op de 2e verdieping en is te huur voor een maandelijks bedrag van €475,-. Deze prijs is inclusief alle vaste servicekosten, denk hierbij aan gas, water, licht en internet. De kantoorunit is per direct beschikbaar.

Een pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Meidoornkade in Houten, maak je naast jouw kantoorruimte ook gebruik van veel bijkomende services en faciliteiten. Zo is er op elke verdieping in het kantoorgebouw een pantry aanwezig. Een handige plek waar je een lekkere kop koffie kunt zetten of je boterhammetje smeert in de middag. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze voor de deur parkeren, het kantoorgebouw beschikt namelijk over een groot eigen terrein. En wil je na een lange werkdag je spullen laten liggen? Dat kan! Er is een goed beveiligingssysteem aanwezig die het huren op deze locatie erg veilig en comfortabel maakt.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorpand een zeer gunstige ligging, op zichtlocatie van de Rijksweg A27, dit houdt in dat je binnen enkele minuten jouw werkplek kunt bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op een loopafstand van 1 minuut zit de bushalte Houten, Elzenkade, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Houten. In de nabije omgeving vind je voornamelijk grote bedrijfspanden, de Meidoornkade is namelijk gevestigd op het bedrijventerrein Doornkade.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houten?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Meidoornkade in Houten? En wil je graag een kijkje komen nemen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij plannen een rondleiding voor je in, op een door jou aangegeven datum en tijdstip. Ook helpen wij je verder bij al je vragen over het huren van een kantoorruimte aan de Meidoornkade. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!