Kantoorruimte huren Houten, Elzenkade 1-3

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Elzenkade 1-3 in Houten

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Houten!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Elzenkade in Houten

Wil jij graag een kantoorruimte huren in een uniek kantoorgebouw in Houten? Dan raden wij je zeker aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Elzenkade. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een fantastisch kantoorgebouw met een modern en creatieve uitstraling. Door de royale entree voel jij je al direct thuis en is het zeker laagdrempelig om hier klanten uit te nodigen. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment is er nog in totaal voor de verhuur 3651 m2 beschikbaar. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 385 m2, dit kan op de eerste verdieping voor een maandelijks bedrag van €4170,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets groter is? Neem dan een kijkje op dezelfde verdieping naar de kantoorruimte van 501 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €5425,-. Daarnaast is er ook bijvoorbeeld nog een grote kantooroppervlakte beschikbaar op de begane grond van 1755 m2 voor €19.012,- per maand. Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden allemaal zijn? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een receptie en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Elzenkade in Houten mag je naast je werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten, en dat zijn er veel! Bij binnenkomst in de royale entree tref je altijd een bemande receptie aan. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen je ondersteunen in verschillende administratieve werkzaamheden. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je makkelijk en snel deze op eigen terrein parkeren, er is een capaciteit van maar liefst 156 parkeerplaatsen. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is prima te doen met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Jouw toekomstige kantoorkamer is gelegen bij verschillende opritten van belangrijke rijkswegen, denk hierbij aan de A27 en A12. Met het openbaar vervoer is het ook goed te doen, er is een bushalte op korte loopafstand van jouw werkplek gelegen. Deze buslijn heeft een directe verbinding met het NS Station Houten. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Elzenkade in Houten?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Elzenkade in Houten? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen samen met jou een rondleiding in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Elzenkade in Houten.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Elzenkade 1-3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen