VERHUURD

Harmelen, Techniekweg 2

  • Bureau

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Harmelen!

Kantoorruimte huren aan de Techniekweg te Harmelen

De kantoorruimte binnen het pand aan de Techniekweg te Harmelen wordt aangeboden door SKEPP. U huurt aan de Techniekweg een eigen kantoorunit vanaf 60 m2 maar u kunt ook een grotere kantoorruimte op maat tot en met enkele honderden vierkante meters huren.

Meer informatie over de huurprijs van dit kantoor in Harmelen

Kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 60 m2. De totale vloeroppervlakte is 1.187 m2, verdeeld over een begane grond en een eerste verdieping. De gehele oppervlakte is beschikbaar voor verhuur. De huurprijs ligt hier op €100,- per m2 per jaar maar laat SKEPP met u meedenken hoe u hier goedkoper kunt huren. Huren voor een vaste lage huurprijs, wel zo prettig toch?

Korter huren dan 5 jaar? Dat begrijpt SKEPP, neem vrijblijvend contact op!

Een huurovereenkomst gaat u aan voor vijf jaar, met aansluitende perioden van telkens vijf jaar. Korter huren? Er zijn meerdere mogelijkheden bespreekbaar. Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein De Putkop in Harmelen. Op dit terrein hebben meerdere toonaangevende bedrijven zich gevestigd.

Bekijk dit kantoorpand aan de Techniekweg in Harmelen

Op zoek naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat in Harmelen? Plan dan direct uw eigen vrijblijvende rondleiding en zorg dat dit kantoorpand niet aan uw neus voorbij glipt.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!