Kantoorruimte huren Drachten, Van Knobelsdorffplein 14

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Knobelsdorffplein 14 in Drachten

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 39 m2
  Huurprijs: € 655 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 91 m2
  Huurprijs: € 1.495 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 155 m2
  Huurprijs: € 2.425 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Van Knobelsdorffplein in Drachten

In dit prachtige kantoorpand aan het Van Knobelsdorffplein in Drachten kun jij per direct een geweldige kantoorruimte gaan huren. Dit representatieve pand bevindt zich op zeer gewilde locatie en heeft momenteel diverse kantoorruimtes beschikbaar. In dit Business Center zijn meerder creatieve ondernemers gevestigd en er heerst een prettige sfeer. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op met onze vastgoed consultants.

Kantoorruimte huren

Op deze locatie in Drachten zijn zowel grote als kleine kantoorruimtes beschikbaar. De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 10m2. Deze huur je al voor €295,- per maand. Vanuit hier zijn er mogelijkheden tot 80m2 waarbij de maandelijkse huur €1.600,- per maand bedraagt. Hiertussen zijn nog diverse kantoorunits beschikbaar die variëren in oppervlakte en prijs. Ook zijn er nog een aantal werkplekken beschikbaar. Deze huur je voor slechts €195,- hierbij word je van vele gemakken wordt voorzien. De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief service kosten.

Gezamenlijke pantry, voldoende parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Het kantoorpand aan het van Knobelsdorffplein in Drachten beschikt over vele faciliteiten waar jij als huurder van kunt genieten. Op de benedenverdieping bevindt zich een gezamenlijke pantry waar jij fijn kunt lunchen of kunt genieten van een kopje koffie of thee. Ook zijn er vergaderruimtes beschikbaar die uitkomst kunnen bieden voor het organiseren van een bijeenkomst. Door de aanwezigheid van een eigen parkeer terrein beschikken jij en je bezoekers altijd over voldoende parkeergelegenheid. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk. Dus jouw werktijden kunnen gerust de gebruikelijke kantooruren een keer passeren. 

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in het centrum van Drachten. In dit gezellige en bruisende centrum zijn diverse winkels en bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Door de aanwezigheid van diverse supermarkten kun jij gemakkelijk en snel je dagelijkse boodschappen scoren. Ook aan horecazaken en lunchgelegenheden is er op deze locatie geen gebrek. Dus het plannen van een gezellige afspraak of nuttigen van een lunch gedurende de werkdag is geen probleem. Het centrum van Drachten is door zijn ligging kort nabij de A7 goed bereikbaar met de auto. Ook het openbaar vervoer biedt een goede uitkomst vanuit deze locatie. Op loopafstand is een bushalte gevestigd die verbinding geeft tot meerdere belangrijke steden in de buurt.

Kantoorruimte huren aan Het van Knobelsdorffplein in Drachten?

Wil jij straks met trots een kantoorruimte huren aan het Van Knobeldorffsplein in Drachten? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoed consultants. Zij zitten klaar voor al jouw vragen en kunnen je helpen bij het inplannen van een bezichtigen op jouw nieuwe werkplek.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Knobelsdorffplein 14

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen