Super deal

Ceresstraat 13, Breda

4811CA Breda

4 (9)

Kantoorruimte huren aan de Ceresstraat (Centrum)

‘Making your office feel like home’, dat is de missie binnen dit kantoorgebouw in Breda. Een monumentaal gebouw uit het jaar 1922 dat in 2010 volledig gerestaureerd is. Tegenwoordig fungeert het gebouw als een prachtig kantoorpand en beschikt het over modern ingerichte en stijlvolle kantoorruimten. In dit kantoorpand kan je huurders uit allerlei branches vinden. Zo zit hier een bedrijf in de makelaardij, autoverhuur en een juristen kantoor. 

Huurprijzen, kantoor Ceresstraat, Breda

Ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in het centrum van Breda? Dan ben je hier aan het goede adres. Momenteel zijn er kantoorkamers beschikbaar met 2, 3 en 4 werkplekken. Voor een kantoorkamer met 2 werkplekken betaal je in dit kantoorgebouw een huurprijs vanaf €750,- per maand (all-in). Liever een kantoorruimte met 4 werkplekken huren? Dan betaal je maandelijks een huurprijs vanaf €1280,-. Geen gekke prijzen, voor deze toffe locatie in Breda. Ook is er bijvoorbeeld een hele verdieping te huren van ongeveer 70 m2 voor maar €1850,- hoe leuk is dat?

Ceresstraat: vergaderen in prestigieuze vergaderzalen 

Wat dit pand aan de Ceresstraat in Breda wel heel bijzonder maakt, zijn de prestigieuze vergaderzalen. Vele authentieke elementen zijn nog zichtbaar in deze prachtige zalen. De vergaderzalen zijn al per uur te huren, wel zo makkelijk. Verder heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte en wordt de schoonmaak van de algemene ruimten voor je geregeld. 

Locatie en bereikbaarheid, Ceresstraat, Breda

Dit kantoorpand aan de Ceresstraat staat in de bruisende Stationsbuurt. Diverse horecagelegenheden bevinden zich in de direct omgeving: Bakkerij de Jong, Café Pianola en Wine Heroes. Bovendien ligt het kantoorpand op loopafstand van het Centraal Station en de binnenstad van Breda. De uitvalswegen van en naar Breda liggen eveneens op steenworpafstand. Een ideale locatie voor zowel autoreizigers als treinreizigers dus! En als autoreiziger hoef jij je over het vinden van een parkeerplek geen zorgen te maken. Rondom het kantoorpand zijn namelijk 40 parkeerplaatsen aanwezig. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ceresstraat?

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden die dit kantoorpand biedt? Neem dan gauw een kijkje in dit moderne en stijlvolle kantoorpand in Breda. Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 

Kantoorruimte te huur binnen tof kantoorpand in Breda! Ceresstraat 13 Breda Toplocatie!

9 beoordelingen Ceresstraat

Prachtig pand!

Vooral de hal is indrukwekkend bij een eerste binnenkomst. Voor mijn bedrijf ontvang ik veel zakelijke gasten, dus dit is een belangrijk aspect. De kantoorkamers zijn ruim en bieden genoeg privacy voor gesprekken en om rustig te kunnen werken.

Het pand zelf tezamen met de prachtige inrichting maakt dit een fantastisch stijlvol geheel.

Fantastisch dit!!!

Wat een prachtplek..

Wauw, indrukwekkende vergaderzaal

Wat een fantastische combinatie van authentiek en modern! Echt heel erg mooi opgezet!

Perfecte locatie vlakbij het centraal station, super vergaderzalen, mooi intact gelaten.

Tof dat veel huiselijke elementen in het kantoorgebouw zijn gelaten, zoals de houtkachel :)

In één woord: fantastisch!

Een prachtig, authentiek kantoorgebouw.

Ik zou zeker gasten ontvangen op locatie als ik in dit kantoorpand een ruimte zou huren. Wat ziet dit er mooi uit zeg.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!