Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Assen{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Huur jij binnenkort een werkplek of kantoorruimte in de stad Assen? De stad staat vooral bekend om het TT circuit waar regelmatig races worden gehouden. Maar de stad heeft meer te bieden dan alle race actie en vermaak. De gezellige stadskern is voorzien van verschillende cafés en restaurantjes. Ook zijn er verschillende overdekte winkelcentrums. In Assen staan voornamelijk strakke en moderne kantoorpanden en is er sprake van laagbouw. 

Populaire kantoorpanden in Assen

Ben jij op zoek naar een moderne kantoorruimte op een gunstige locatie in Assen? Neem dan een kijkje naar dit kantoor aan de Overcingellaan. Hier kun je gerust enkele werkzaamheden uit handen geven aan de receptie en maak je gebruik van meerdere vergaderruimten. Op zoek naar een kantoorruimte net buiten de stad? Dan is een kantoorruimte aan de Amerikaweg helemaal iets voor jouw bedrijf. Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Plan snel een rondleiding in en ervaar de gemakken zelf. Waar ga jij een kantoorruimte huren?

Assen, een karakteristieke stad

Assen is gelegen in de provincie Drenthe en is gelegen in een groene omgeving. De stad zelf heeft verschillende parken. Opvallend is het Asserbos, dat midden in de stad ligt. Voor recreatie kan je terecht bij het nationaal landschap Drentsche Aa. Dit ligt tegen de stad aan. De stad telt zo’n 69.000 inwoners. Assen wil een duurzame stad zijn en is daarom druk bezig om 14% van de energievoorziening uit groene stroom te halen. Daarvoor wordt er in Assen Zuid een groot zonnepark aangelegd. 

Bereikbaarheid van jouw kantoorruimte

Reis je met de auto naar je kantoor? Assen ligt vlakbij de A28 tussen Groningen en Utrecht. De N33 zorgt voor verbindingen met de plaatsen Veendam, Delfzijl en Eemshaven. Assen is daarnaast het noordelijke eindpunt van de N371 waarvan Meppel het startpunt is. Reis je met het openbaar vervoer? De stad beschikt over een treinstation met rechtstreekse treinverbindingen naar Groningen, Zwolle, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Op zoek naar een alternatief voor de stad? Kijk dan naar de kantoorruimten in de steden Groningen, Drachten en Emmen

Kantoorruimte huren in Assen

In Assen zijn er kantoorruimten beschikbaar in het centrum en buiten de stad. Dankzij de goede verbinding met de Randstad, Groningen, Duitsland en Noord-Europa is het een ideale stad voor het huren van kantoorruimte. Wil je een kantoor huren in Assen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden voor een kantoorruimte voor jouw onderneming. De bekende kantoorterreinen zijn onder andere: Oude-Grachtpad, Peelerpark, Stationsgebied en Kloosterveste. Naar welk kantoorterrein gaat jouw voorkeur voor het huren van een kantoorruimte? 

Simpel en snel een droomkantoor bij SKEPP

Heb jij nog vragen in jouw zoektocht naar je nieuwe kantoorruimte? Onze vastgoedconsultants geven vrijblijvend advies en zijn altijd bereid jouw kantoor gerelateerde vragen te beantwoorden. Heb je een keuze kunnen maken uit de kantoorruimten in Assen? Dan plannen wij gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging voor je in! Samen met jou helpen we bij het vinden van jouw ideale kantoorruimte in Assen!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten