Kantoorruimte huren Amsterdam Riekerpolder, John M. Keynesplein 1-27

Voorzieningen
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Fietsenstalling
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan John M. Keynesplein 1-27 in Amsterdam Riekerpolder

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 131 m2
  Huurprijs: € 2.180 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 582 m2
  Huurprijs: € 9.700 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 697 m2
  Huurprijs: € 11.616 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 718 m2
  Huurprijs: € 11.966 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1000 m2
  Huurprijs: € 16.666 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het John M. Keynesplein 1-27 in Amsterdam

Gelegen in het hart van het Rieker Business Park, biedt het John M. Keynesplein 1-27 in Amsterdam hoogwaardige kantoorruimtes die perfect zijn voor moderne bedrijven. Met een naam die eer betoont aan de econoom Jean Baptiste Say, combineert dit kantoorgebouw geschiedenis met moderne faciliteiten, ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een dynamische en ontwikkelende bedrijfslocatie.

Huurmogelijkheden

Diverse kantoorruimtes zijn beschikbaar binnen dit pand, variërend van circa 130 m² tot meer dan 1.000 m². Deze ruimtes zijn flexibel in te delen naar de behoefte van uw bedrijf en worden turnkey opgeleverd, inclusief moderne voorzieningen zoals systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, computervloeren, en een variabele kantoordiepte. De huurprijzen starten vanaf netto €200 per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Voorzieningen en faciliteiten

Het gebouw aan het John M. Keynesplein is uitgerust met state-of-the-art faciliteiten zoals mechanische ventilatie met topkoeling, geavanceerde brandbeveiliging en een dubbele liftinstallatie. Gemeenschappelijke diensten zoals een receptie, parkeergelegenheid met een parkeernorm van 1:125 m², en een fietsenstalling bevorderen gemak en toegankelijkheid voor alle gebruikers van het pand.

Locatie en bereikbaarheid

Het John M. Keynesplein bevindt zich op een strategische locatie naast de A4, met het centrum van Amsterdam en Schiphol binnen 10 minuten bereikbaar. Extra shuttlediensten naar het nabijgelegen metrostation Henk Sneevlietweg zorgen voor snelle en efficiënte verbindingen met het openbaar vervoer, wat deze locatie ideaal maakt voor zowel lokale als internationale bedrijven.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het John M. Keynesplein in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een inspirerende en goed uitgeruste werkplek in Amsterdam? Overweeg dan de kantoorruimtes aan het John M. Keynesplein 1-27. Met uitstekende faciliteiten en flexibele huuropties biedt dit pand alles wat nodig is voor een bloeiend bedrijf. Plan vandaag nog een bezichtiging of neem contact op voor meer informatie.

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan John M. Keynesplein 1-27

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen