Kantoorruimte huren Amsterdam Buitenveldert, Teilingen 1

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Teilingen 1 in Amsterdam Buitenveldert

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 137 m2
  Huurprijs: € 3.139 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 208 m2
  Huurprijs: € 4.766 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 210 m2
  Huurprijs: € 4.812 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 223 m2
  Huurprijs: € 5.110 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 226 m2
  Huurprijs: € 5.179 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 258 m2
  Huurprijs: € 5.912 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 259 m2
  Huurprijs: € 5.935 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Teilingen in Amsterdam

Wil jij de perfecte kantoorruimte huren aan de Teilingen in Amsterdam? Neem dan eens een kijkje op deze prachtige locatie. Dit luxe kantorencomplex is zeer modern en smaakvol ingericht en geeft jou en jouw bezoekers direct een warm gevoel. De mogelijkheden op deze locatie zijn eindeloos dus wacht niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen je helpen bij het inplannen van een rondleiding.

Kantoorruimte huren

In dit prachtige kantoorpand zijn momenteel diverse grote oppervlakte beschikbaar. De kleinste ruimte heeft een oppervlakte van 137m2 en deze huur je al voor maar €3.139,- per maand. Heb je behoefte aan meer ruimte? dat is geen enkel probleem het aanbod varieert namelijk tot ruimtes met een oppervlakte van maar liefst 259m2. Deze grootste kantoorruimte kost slechts €5.935,- per maand. 

24/7 toegankelijk, optimale werkomstandigheden en hoogwaardige faciliteiten

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Teilingen in Amsterdam geniet jij van een ruim aanbod mogelijkheden. Het kantoorgebouw is 24/7 toegankelijk waardoor jij lekker flexibel bent bij het inplannen van jouw werkzaamheden. De kantoorkamers zijn voorzien van hoge plafonds met led verlichting en overdag kun jij genieten van het vele daglicht dat binnenvalt door de grote raampartijen. Door de aanwezigheid van airconditioning en verwarming regel jij altijd de gewenste omgevingstemperatuur zodat jij aangenaam kunt werken. Alle kantoorruimtes zijn voorzien van een eigen pantry waar jij heerlijk pauze kunt houden en je eigen maaltijd kunt klaarmaken. In het kantoorgebouw is een gym aanwezig waar jij na werktijd de mogelijkheid hebt om nog even heerlijk te sporten een ook de groene omgeving kan jou triggeren om een prettige wandeling te maken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een prachtige locatie in de groene omgeving van Buitenveldert. Vanuit hier rijdt je binnen enkele minuten naar de Zuid as of de Ring van Amsterdam. Dit maakt jouw nieuwe werkplek uitstekend bereikbaar door middel van de auto. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. Direct om de hoek bevindt zich een metrostation met directe verbindingen naar diverse hotspots in de omgeving zoals Station Zuid en het Gelderlandplein. Het Gelderlandplein heeft een gezellig winkelplein waar jij perfect kunt slagen voor jouw dagelijkse boodschappen

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Teilingen in Amsterdam?

Ben jij enthousiast geraakt om een prachtige kantoorruimte te gaan huren aan de Teilingen in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants zodat zij samen met jou een rondleiding kunnen inplannen, want deze locatie wil jij absoluut met eigen ogen bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Teilingen 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen