Kantoorruimte huren Zwaag, Adam Smithweg 4

Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Airconditioning
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Adam Smithweg 4 in Zwaag

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 406 m2
  Huurprijs: € 4.647 € 4.415 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 406 m2
  Huurprijs: € 4.821 € 4.580 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 992 m2
  Huurprijs: € 7.453 € 7.080 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Adam Smithweg in Zwaag

Ben je op zoek naar een hoogwaardige kantoorruimte aan de Adam Smithweg in Zwaag? Dit is je kans om je bedrijf te vestigen in een modern, duurzaam en uitstekend gelegen bedrijfscomplex. Grijp deze unieke kans om te groeien in een inspirerende omgeving!

Huurmogelijkheden

Beschikbaar zijn volledig ingerichte kantoren variërend van 350 m² tot 795 m² v.v.o. op de begane grond en eventueel op de verdieping. Het betreft een all-in prijs, maar er zijn servicekosten voor extra faciliteiten zoals parkeerplaatsen.

Vrije invulling van voorzieningen

Gelegen aan de Adam Smithweg in Zwaag, biedt deze locatie tal van hoogwaardige voorzieningen. Van vloerverwarming in de kantoren tot een energielabel A++++, hier is aan alles gedacht om je werk zo aangenaam mogelijk te maken. Elektrisch bedienbare overheaddeuren, mechanische ventilatie en zelfs video-intercom installaties zijn slechts een paar van de vele pluspunten.

Locatie en bereikbaarheid

Dit complex aan de Adam Smithweg is uitstekend bereikbaar via de Ringweg A10 en ligt op slechts 4 autominuten van de A7. Openbaar vervoer is eveneens een goede optie met nabijgelegen tram- en bushaltes. In de omgeving vind je diverse horecagelegenheden en het groene bedrijventerrein biedt een aangename werksetting.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Adam Smithweg in Zwaag?

Zie jij jezelf al werken in deze luxe kantoorruimte aan de Adam Smithweg in Zwaag? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding. Laat deze kans niet liggen en neem vandaag nog contact op!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Adam Smithweg 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen