Kantoorruimte huren Woerden Centrum, Zaagmolenlaan 4

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zaagmolenlaan 4 in Woerden Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 533 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 43 m2
  Huurprijs: € 575 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 666 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 57 m2
  Huurprijs: € 760 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 800 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 64 m2
  Huurprijs: € 850 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 78 m2
  Huurprijs: € 1.040 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 80 m2
  Huurprijs: € 1.066 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 1.333 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 250 m2
  Huurprijs: € 3.333 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Zaagmolenlaan 4, Woerden

Kantoorruimte huren aan de Zaagmolenlaan 4 in het centrum van Woerden biedt je de kans om deel uit te maken van een dynamische werkomgeving. Dit kantoorpand kenmerkt zich door zijn strakke en functionele uitstraling, perfect voor bedrijven die zich willen vestigen in een goed bereikbaar en professioneel omgeving. De kantoren zijn licht, ruim en voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten om jouw werkdag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Het pand straalt eenvoud uit zonder in te boeten op functionaliteit. De glazen gevels zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer. Of je nu een groot team hebt of een kleinschalige onderneming runt, deze kantoorruimte biedt voldoende mogelijkheden om je werkzaamheden optimaal uit te voeren.

Voorzieningen van Zaagmolenlaan 4

Zaagmolenlaan 4 in Woerden biedt een scala aan voorzieningen die bijdragen aan een comfortabele en efficiënte werkdag. Zo heb je toegang tot ruime kantoorruimtes die voorzien zijn van alle benodigde infrastructuur. Denk aan snelle internetverbindingen, voldoende stopcontacten en flexibele werkplekopstellingen. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid direct bij het pand, waardoor jij en je klanten altijd een plek kunnen vinden.

Daarnaast is het kantoorpand 24/7 toegankelijk, zodat je kunt werken wanneer jij dat wilt. Of je nu vroeg in de ochtend of laat in de avond productief wilt zijn, deze flexibiliteit helpt je om op je eigen tempo te werken. Ook zijn er diverse vergaderruimtes beschikbaar die je kunt reserveren voor belangrijke meetings of brainstormsessies.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van Zaagmolenlaan 4 in Woerden is ideaal voor bedrijven die waarde hechten aan een goede bereikbaarheid. Het kantoorpand bevindt zich op slechts een paar minuten afstand van diverse openbare vervoersmogelijkheden. Het St. Antonius Ziekenhuis busstation is op een steenworp afstand, ongeveer 1 minuut lopen. Het treinstation van Woerden is ook in de buurt, op slechts 11 minuten loopafstand, wat handig is voor medewerkers en bezoekers die met het openbaar vervoer reizen.

Voor wie met de auto komt, is de locatie uitstekend bereikbaar via de nabijgelegen snelwegen. De centrale ligging in het hart van Woerden maakt het ook gemakkelijk om even het centrum in te lopen voor een snelle lunch of een zakelijke afspraak in een van de vele gezellige eetgelegenheden. Lokale voorzieningen zoals winkels en restaurants zijn op loopafstand, wat bijdraagt aan het gemak van deze locatie.

Binnenkort ook kantoorruimte huren aan de Zaagmolenlaan in Woerden?

Kantoorruimte huren aan de Zaagmolenlaan 4 in Woerden betekent kiezen voor een praktische en goed bereikbare werkplek. Plan een rondleiding of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met voorzieningen zoals een postadres, parkeergelegenheid en 24/7 toegang, is dit kantoorpand de perfecte match voor jouw bedrijf.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zaagmolenlaan 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen