Kantoorruimte huren Roermond Centrum, Slachthuisstraat 31-35

Voorzieningen
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Slachthuisstraat 31-35 in Roermond Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 274 m2
  Huurprijs: € 3.880 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Slachthuisstraat 31-35 in Roermond

Een kantoorruimte huren in Roermond begint bij de Slachthuisstraat 31-35, een locatie die ondernemerschap ademt. De strakke lijnen en de moderne gevel geven je bedrijf direct een professionele uitstraling. Dit kantoorpand biedt een plek waar ambitie en comfort samenkomen, perfect voor creatieve professionals die hun business naar een hoger niveau willen tillen.

Huurmogelijkheden aan de Slachthuisstraat 31-35

Aan de Slachthuisstraat 31-35 zijn flexibele kantoorruimtes aanwezig die inspelen op de behoeften van moderne bedrijven. Een groot kantoor of een vergaderruimte voor brainstormsessies, deze locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een inspirerende werkdag.

Voorzieningen en faciliteiten

De kantoorruimtes aan de Slachthuisstraat in Roermond zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Van snelle internetmogelijkheden tot een pantry voor koffie en thee, alles is aanwezig om je werkdag soepel te laten verlopen. Daarnaast zijn er printmogelijkheden, parkeergelegenheid, en 24/7 toegang. Het pand is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een lift voor gemakkelijke toegang tot elke verdieping.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand aan de Slachthuisstraat 31-35 is uitstekend bereikbaar en ligt centraal in Roermond. Het treinstation van Roermond is slechts 8 minuten lopen, en het Wilhelminaplein busstation is binnen 3 minuten te voet bereikbaar. De omgeving biedt diverse eetgelegenheden en groenrijke zones voor een lunchwandeling. Met de auto is het pand gemakkelijk te bereiken dankzij de directe aansluitingen op belangrijke wegen en voldoende parkeerplekken voor de deur.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Slachthuisstraat in Roermond?

Kantoorruimte huren in hartje Roermond? Aan de Slachthuisstraat 31-35 kun je de sfeer van dit moderne kantoorgebouw zelf ervaren. Ben je nieuwsgierig geworden? Plan dan een rondleiding of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match voor jouw onderneming. Klik, huur en werk op een locatie die net zo ambitieus is als jij!

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Slachthuisstraat 31-35

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen