Kantoorruimte huren Hengelo, Hamerstraat 10

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hamerstraat 10 in Hengelo

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 54 m2
  Huurprijs: € 602 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 96 m2
  Huurprijs: € 777 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hamerstraat in Hengelo

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hengelo, maar heb je nog geen geschikte locatie voor jouw organisatie gevonden? Dan raden wij je bij SKEPP je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Hamerstraat. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren die voorzien is van meerdere services en faciliteiten op een goed bereikbare locatie. Met zowel de auto als met het openbaar vervoer kun jij straks jouw werkplek makkelijk en snel bereiken. Wil je graag meer informatie ontvangen over deze locatie? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorkamer direct beschikbaar met een oppervlakte van 37 m2, deze ruimte is onderverdeeld in een kantoorruimte, spreekkamer/opslag en voorzien van airconditioning. Voor deze oppervlakte betaal je een maandelijks bedrag van € 365,-, inclusief servicekosten. De kantoorkamer inclusief airconditioning met een oppervlakte van 29 m2 betaal je een maandelijks bedrag van € 303 inclusief servicekosten. De bijdrage voor de vereniging van huurders bedraagt maandelijks € 27,-. Wil je de kantoorunit graag met eigen ogen bekijken? Plan dan een rondleiding in.

Een receptie en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Hamerstraat in Hengelo mag je naast je eigen werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst altijd een vriendelijk ontvangst door de aanwezige receptionisten. Zij kunnen naast een vriendelijk ontvangst ook verschillende werkzaamheden voor je uit handen nemen. Daarnaast heb je in dit kantoorpand de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen. Door de 24/7 toegankelijkheid ben je flexibel met het indelen van je werkuren, of dit nu in laat in de avond of in het weekend is. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige locatie om te bereiken met de auto, je bereikt het kantoorpand al binnen enkele minuten vanaf de naastliggende A1. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de auto gratis op eigen terrein te parkeren. Om met het openbaar vervoer je werkplek te bereiken hoef je slechts een korte loopafstand af te leggen, de dichtstbijzijnde bushalte is namelijk in de naastliggende straat te vinden. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hamerstraat in Hengelo?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit representatieve kantoorpand aan de Hamerstraat in Hengelo? Dan raden wij je aan om niet verder te zoeken en een rondleiding in te plannen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Hamerstraat in Hengelo.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Zeer prettig bedrijfsverzamelpand.

Open, sociale en gezellige sfeer. Deuren staan altijd open voor iedereen en er worden veel gezamenlijke activiteiten gepland. Heb er veel extra ''collega's" bijgekregen.

R

Mede-oprichter/huurder van concept H10

S

Bij binnenkomst valt de openheid van het pand gelijk op.

Er is licht, ruimte en rust terwijl toch een 34-tal bedrijven met een grote diversiteit aan expertise en bedrijfstakken gehuisvest zijn in het kantoorpand.Voor ondernemers geldt H10 als een inspirerende werkplek waar netwerken elkaar versterken, expertise wordt gedeeld -waar mogelijk- en een prettig werkklimaat heerst. Kom eens een kijkje nemen en laat u informeren over de mogelijkheden.U zult prettig verrast worden!

R

Op een mooie locatie gesitueerde kantoorruimte.

Dicht bij bosrijke omgeving voor het maken van een wandeling tussen de middag en diverse uitvalswegen (snelweg) zijn makkelijk bereikbaar. Met een zwembad en een sportschool op steenworp afstand zijn er ook voldoende mogelijkheden om te sporten. Tussen de ongeveer 30 ondernemers hangt een gemoedelijke sfeer en is regelmatig aandacht voor het organiseren van gezamenlijke activiteiten zoals borrels en workshops. Overige faciliteiten zoals internet, sanitair, eventueel airco en koffie/thee zijn prima in orde!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hamerstraat 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen