Kantoorruimte huren Hengelo, Hamerstraat 10

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Hengelo, Hamerstraat 3 min. lopen (0,2 km)
 • Hengelo Oost 24 min. lopen (1,9 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Hamerstraat 10

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hamerstraat in Hengelo

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hengelo, maar heb je nog geen geschikte locatie voor jouw organisatie gevonden? Dan raden wij je bij SKEPP je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Hamerstraat. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren die voorzien is van meerdere services en faciliteiten op een goed bereikbare locatie. Met zowel de auto als met het openbaar vervoer kun jij straks jouw werkplek makkelijk en snel bereiken. Wil je graag meer informatie ontvangen over deze locatie? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Huurprijzen

Op dit moment is er nog slechts 1 kantoorkamer te huur met een oppervlakte van 60 m2, deze oppervlakte is onderverdeeld in een kantoorruimte, spreekkamer en opslag. Voor deze oppervlakte betaal je een maandelijks bedrag van €584,-, exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen maandelijks €27,-. Wil je de kantoorunit graag met eigen ogen bekijken? Plan dan een rondleiding in.

Een receptie en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Hamerstraat in Hengelo mag je naast je eigen werkplek ook gebruik maken van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst altijd een vriendelijk ontvangst door de aanwezige receptionisten. Zij kunnen naast een vriendelijk ontvangst ook verschillende werkzaamheden voor je uit handen nemen. Daarnaast heb je in dit kantoorpand de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen. Door de 24/7 toegankelijkheid ben je flexibel met het indelen van je werkuren, of dit nu in laat in de avond of in het weekend is.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige locatie om te bereiken met de auto, je bereikt het kantoorpand al binnen enkele minuten vanaf de naastliggende A1. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de auto gratis op eigen terrein te parkeren. Om met het openbaar vervoer je werkplek te bereiken hoef je slechts een korte loopafstand af te leggen, de dichtstbijzijnde bushalte is namelijk in de naastliggende straat te vinden.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hamerstraat in Hengelo?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit representatieve kantoorpand aan de Hamerstraat in Hengelo? Dan raden wij je aan om niet verder te zoeken en een rondleiding in te plannen. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Hamerstraat in Hengelo.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hamerstraat 10 in Hengelo

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hamerstraat 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner