Kantoorruimte huren Almelo, Twentepoort Oost 61

Voorzieningen
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Almelo, Viaduct 1 min. lopen (8 m)
  • Treinstation Almelo de Riet 31 min. lopen (2,5 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Twentepoort Oost 61 in Almelo

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Almelo!
Over dit kantoor

Kantoorkamer (55 m2) in Almelo huren? Vanaf slechts €730,- per maand!

Voor veel ondernemingen is het een voorwaarde om te huren op een goed bereikbare locatie. Dit kantoorgebouw in Almelo ligt direct aan de snelweg A35 en er ligt een bushalte voor de deur. Treinstations Almelo en Almelo De Riet zijn per bus in circa een kwartiertje te bereiken vanaf de kantoorruimte. Daarnaast maakt u gebruik van voorzieningen als de gezellige kantine, ingericht in old-pub stijl. Een prettige plek in Almelo om stijlvol te ondernemen!

Kantoorruimte beschikbaar van 55 m2 in dit kantoor te Almelo

Op zoek naar een kantoorruimte met een luxe uitstraling in Almelo? Dan is het waardevol om te weten dat er kantoorkamers, ook wel kantoorunits genoemd, beschikbaar zijn. Op dit moment is er nog slechts één kantoorruimte van 55 m2 beschikbaar voor de verhuur in dit kantoorpand aan de Twentepoort Oost in Almelo. 

Een kantoorruimte van 55 m2 voor slechts €730,- per maand

U krijgt waar voor uw geld in dit kantoorpand te Almelo. De kantoorruimte van 55 m2 is al te huur voor €730,- (excl. servicekosten) per maand. Deze prijs is inclusief het gebruik van de kantine, de presentatie- en de spreekruimte. Kortom, in dit kantoorpand krijg je waar voor je geld. 

Presentatieruimte, pantry, bedrijfskantine en parkeerruimte

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte is het ook prettig om gebruik te maken van hoogwaardige services en voorzieningen. Met een presentatieruimte, spreekruimte, pantry's, een bedrijfskantine, een loungeruimte en voldoende gratis parkeerruimte zit het binnen het kantoor in Almelo wel goed met de faciliteiten. Bedenk daarbij dat er ook een archiefruimte, airconditioning en een lift aanwezig is en u zult enthousiast zijn over de mogelijkheden in dit kantoor. 

Tip: kom gratis en vrijblijvend een kijkje nemen op deze locatie!

Bent u benieuwd naar het kantoor na het lezen van bovenstaande informatie? Plan dan gratis (!) en geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorpand bij SKEPP. Dit doet u zelf via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP. Succes in uw zoektocht naar kantoorruimte!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Twentepoort Oost 61

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen