Kantoorruimte huren Enschede, Marssteden 20

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Enschede, Marssteden 1 min. lopen (39 m)
 • Treinstation Enschede Kennispark 41 min. lopen (3,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Marssteden 20 in Enschede

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 17 m2
  Huurprijs: € 275 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 395 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 495 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 55 m2
  Huurprijs: € 595 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Marssteden in Enschede

Kantoorruimte huren aan de Marssteden in Enschede? Neem dan een kijkje tussen de beschikbare kantoorruimten die deel uit maken van een grootschalig distributiecomplex. Op dit moment is er een totale oppervlakte van 676 m2 beschikbaar voor de verhuur. Je maakt op deze locatie naast je kantoorkamer ook gebruik van vele services en faciliteiten en de bereikbaarheid? Die is ook uitstekend. Plan een afspraak in en kom snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op dit moment is er op de begane grond een totale oppervlakte van 190 m2 beschikbaar voor de verhuur, deze kantoorruimte is te huur voor een maandelijks bedrag van €1500,-. Op de 1e verdieping is een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 199 m2, te huur voor €1659,- in de maand. Ben je op zoek naar maar ruimte voor jou onderneming? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte met een oppervlakte van 297 m2. Je betaald voor deze kantoorunit een maandelijks bedrag van €2475,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk, beveiliging en sociaal hart

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Marssteden in Enschede, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van de voorzieningen. Waaronder de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van jou werkplek. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Door de goede beveiliging in en rondom het kantoorgebouw kun je dan ook aan het einde van de werkdag met een gerust hart al je werkspullen laten liggen. Nodig je graag klanten uit en wil je deze in een andere ruimte ontvangen? In het kantoorpand zijn meerdere sociale ruimten die gebruikt kunnen worden voor zowel formele als informele gesprekken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein Enschede West in de buurt Marssteden. Achter het kantoorpand vind je Twentsbeleg, hier kun je heerlijke lunches laten maken. Handig wanneer je klanten over de vloer krijgt of gewoon wanneer je een keer lekker wilt eten met je collega’s. Om jou werkplek te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de snelwegen A35 en A1. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is te vinden in dezelfde straat.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Marssteden in Enschede?

Zie jij het wel zitten en ben je enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Marssteden in Enschede? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij plannen samen met jou een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Marssteden.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Fijn dat je naast je kantoorruimte ook nog een zitje kunt creëren, erg handig wanneer je klanten wilt ontvangen!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Marssteden 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen