Kantoorruimte huren Hengelo (Ov), Molenstraat 20

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Molenstraat 20 in Hengelo (Ov)

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hengelo (Ov)!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Molenstraat in Hengelo

Wil jij een kantoorruimte huren in het Centrum van Hengelo, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Molenstraat. Je hebt hier de mogelijkheid om zowel kantoorruimten als werkplekken te huren. Het kantoorgebouw kan jouw als organisatie veel faciliteiten bieden wat het huren op deze locatie zeer comfortabel maakt. Ben jij nieuwsgierig geraakt en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur, waaronder een kantoorunit van 13 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €225,-. Huur je liever een kantoorruimte die wat groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 35 m2, te huur voor €600,- per maand. Wil je liever geen afgesloten kantoorunit maar een flexibele werkplek huren? Ook dat is mogelijk voor een maandelijks bedrag van slechts €129,-.

Een gemeenschappelijke receptie en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Molenstraat in Hengelo, tref je bij binnenkomst altijd een bemande receptie. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen je ondersteunen in administratieve werkzaamheden. Houd jij graag van flexibele werktijden? Dan zit je hier op het goede adres, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorkamer of werkplek. Je kunt dus zelf bepalen wanneer jij jouw werkdag start en weer eindigt, handig he?

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw midden in het centrum van Hengelo te vinden, deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Binnen enkele minuten rijden bereik je de oprit van de A35 en ook de A1 ligt op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het centrale treinstation van Hengelo ligt op loopafstand!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Molenstraat in Hengelo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Molenstraat in Hengelo? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wil je direct een rondleiding plannen? Ook dat is mogelijk, ook nog eens op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij gratis en geheel vrijblijvend een kantoorruimte aan de Molenstraat in Hengelo.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Molenstraat 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen