Kantoorruimte huren Hengelo (Ov), Demmersweg 3

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Demmersweg 3 in Hengelo (Ov)

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 500 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 684 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Demmersweg in Hengelo

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Demmersweg in Hengelo? Dan is dit kantoorgebouw helemaal wat voor jou! Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en is gevestigd op een prominente zichtlocatie. De prettige locatie en de vele services en faciliteiten maken dit een populaire locatie om een kantoorruimte te huren. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw met 6 verdiepingen is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 97 m2, je betaald hier een maandelijks bedrag van €930,- voor. Ben je op zoek naar meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 317 m2, te huur voor €3830,- in de maand. Heeft jou bedrijf de behoefte om door te kunnen groeien op dezelfde locatie? Ook de oppervlakten van 450 m2 en 580 m2 zijn mogelijk om te huren. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Vergaderruimten, 24/7 toegankelijk en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Demmersweg in Hengelo brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt hier naast je kantoorkamer ook gebruik van vele services en faciliteiten, waaronder de vergaderruimten. Een ideale plek om met klanten te zitten voor een meeting of een fijne plek om een presentatie te geven voor je collega’s. Werk je in de avonduren of in het weekend vaak nog even door? Dit is mogelijk door de 24/7 toegankelijkheid van het kantoorpand. In het kantoorpand zijn ook meerdere pantry’s te vinden, een handige plek waar je een kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Jou werkplek is straks makkelijk en snel te bereiken via verschillende rijkswegen. De A1 ligt op een korte rijafstand van slechts 1 minuut en de A35 op 6 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De bushalte is op een korte loopafstand van 7 minuten te bereiken, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation in Borne. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Demmersweg in Hengelo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Demmersweg in Hengelo? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het beste de kantoorunit met eigen ogen bekijken en beleven. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Demmersweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Demmersweg 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen