Kantoorruimte huren Den Bosch, Pettelaarpark 84

Bereikbaarheid
  • Bushalte 's-Hertogenbosch, Pettelaarpark 1 min. lopen (26 m)
  • Treinstation 's-Hertogenbosch Oost 41 min. lopen (3,2 km)
  • Park 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pettelaarpark 84 in Den Bosch

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Een kantoorruimte huren aan het Pettelaarpark in Den Bosch

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan het Pettelaarpark in Den Bosch? Neem dan een kijkje in dit gunstig gelegen kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1988, maar dit jaar heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden. De kantoorruimten, kamers en werkplekken zijn volledig gerenoveerd en stralen nu ondanks het moderne interieur warmte uit. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte, kantoorkamer, co-workingruimte en flexwerkplek te huren. Op zoek naar een kantoorkamer voor 3 personen? Hier betaal je een maandelijks bedrag van €887,- voor. Wil je de mogelijkheid om door te groeien en ben je op zoek naar maar ruimte? Neem een kijkje in de kantoorunit voor 10 personen, te huur voor €2955,- per maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Snelle wifi-verbinding, parkeergelegenheid en een restaurant

Het huren van een kantoorruimte aan het Pettelaarpark in Den Bosch brengt vele voordelen met zicht mee. Je maakt namelijk naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de razendsnelle wifi. Je mede hierdoor snel en efficiënt bezig zijn met jouw werkzaamheden. Reis je met de auto naar je kantoorkamer? Het is mogelijk om de auto bij het kantoorpand te parkeren, makkelijk en snel dus! Komen er klanten langs of wil je een keer gezellig lunchen met je collega’s? Maak gebruik van het bedrijfsrestaurant waar je dagelijks kunt genieten van verse lunches en diners.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige locatie om te bereiken vanaf de snelweg. Vanaf de A2 rij je binnen slechts 5 minuten naar het kantoorpand. Ook zitten de rijkswegen A65 en A59 op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Voor het kantoorgebouw is een bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station. Binnen een kwartiertje bereik jij het centrum en kun je genieten van de gezellige terrassen en leuke winkels.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Pettelaarpark in Den Bosch?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Pettelaarpark in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Pettelaarpark.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

N

Mooie strakke werkplekken in een comfortabele omgeving

L

Modern, luxe en comfortabel!

Je huurt hier een fullservice pakket, ideaal1

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pettelaarpark 84

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner