Kantoorruimte huren Arnhem, Kronenburgsingel 525

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kronenburgsingel 525 in Arnhem

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: € 368 € 350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 789 € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kronenburgsingel 575 in Arnhem

Wil jij een toffe kantoorruimte huren aan de kronenburgsingel in Arnhem? Neem dan eens een kijkje op deze prachtige locatie aan de rand van Arnhem. In dit kantoorpand zijn momenteel meerdere kantoorruimtes beschikbaar. Wellicht zit hier een geschikte optie voor jou bij! Dus wacht niet langer en neem contact op met onze vastgoed consultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

Het kantoorpand is zeer stijlvol en warm aangekleed en ook jou kantoorkamer kan volledig gemeubileerd worden opgeleverd. Hierdoor kun jij direct van start op jouw nieuwe werkplek. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je kantoorruimte zelf in te richten. De kantoorkamers variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorkamer heeft 1 werkplek en huur je al voor maar €254,-. Vanaf hier kun je het aantal werkplekken uitbreiden naar eigen wens.

Ruime vergaderruimtes, razendsnelle WiFi en een nette pantry

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Kronenburgsingel in Arnhem krijg jij toegang tot diverse hoogwaardige faciliteiten. Zo kun je voor een vergadering of bijeenkomst een vergaderruimte boeken die van allerlei gemakken is voorzien. Voor jouw online werkzaamheden heb je toegang tot een razendsnel WiFi netwerk. In de pantry kun jij een lekker bakje koffie/thee halen en kun jij jouw eigen maaltijd bereiden. Er is ook een bedrijfsrestaurant aanwezig waar jij terecht kunt voor jou lunch. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid voor jou en jouw bezoekers.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich net buiten het gezellige centrum van Arnhem. Jouw nieuwe werkplek is uitstekend bereikbaar met de auto door zijn ligging vlakbij de op- en afritten van de A15. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden voor jou of jouw bezoekers. Op loopafstand ligt een bushalte die een directe verbinding geeft naar Arnhem Centraal. Vanuit hier vertrekken diverse bussen en treinen naar belangrijke hotspots en steden in de omgeving. Vanuit jouw nieuwe werkplek bereik je snel en gemakkelijk en bruisende centrum van Arnhem. Hier zijn diverse bekende winkelketens en horecagelegenheden gevestigd die wellicht uitkomst kunnen bieden voor jou. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Kronenburgsingel in Arnhem?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Kronenburgsingel in Arnhem? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen zodat jij deze locatie alvast met eigen ogen kunt bewonderen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kronenburgsingel 525

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen