Kantoorruimte huren Zevenaar, Mercurion 24

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Fietsenstalling
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mercurion 24 in Zevenaar

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 495 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 595 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mercurion 24 in Zevenaar

Op zoek naar een kantoorruimte te huur aan Mercurion in Zevenaar? Ontdek deze top kantoorlocatie die zowel flexibiliteit als zichtbaarheid langs de A12 biedt. Met energielabel A en ruime parkeergelegenheid is dit de plek om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Huurmogelijkheden

Beschikbaar zijn diverse kantoorruimten op de tweede verdieping van 197 m² en op de derde verdieping van 440 m². Deze ruimtes worden aangeboden met transparante voorwaarden – servicekosten worden duidelijk gecommuniceerd, afhankelijk van de geselecteerde ruimte.

Vrije invulling van voorzieningen

Aan Mercurion in Zevenaar bieden wij kantoorruimtes die klaar zijn om naar jouw hand te worden gezet. Elk kantoor beschikt over een systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen, airco met topkoeling, en een pantry per verdieping – allemaal ontworpen om je werkdag zo aangenaam mogelijk te maken.

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen op businesspark 'Mercurion' in Zevenaar, is het pand uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. In de buurt vind je diverse zakelijke dienstverleners, winkels en recreatieve voorzieningen, wat bijdraagt aan een levendige werksfeer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan Mercurion in Zevenaar?

Kies voor een kantoorruimte op deze centrale locatie in Zevenaar en profiteer van de vele voordelen die het huren aan Mercurion te bieden heeft. Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mercurion 24

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen