Kantoorruimte huren Westervoort, Kerkstraat 1

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kerkstraat 1 in Westervoort

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 34 m2
  Huurprijs: € 611 € 550 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 47 m2
  Huurprijs: € 722 € 650 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kerkstraat in Westevoort

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Kerkstraat in Westevoort? Neem dan een kijkje in dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw ‘Het Forum’. Het pand is gebouwd in 2015, redelijk recent dus. Bij de bouw hebben ze maatschappelijke en commerciële ruimten gecreëerd. Op dit moment is er namelijk ook een dierenarts, logopedie en mantelzorg makelaar gevestigd, sluit jij je aan in dit rijtje? Een ander bijkomend voordeel op deze locatie is de bereikbaarheid, makkelijk en snel!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. 1 kantoorunit heeft een oppervlakte van 34 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €550,-. Is dit toch te klein en huur je liever een grotere oppervlakte? Neem een kijkje in de beschikbare kantoorkamer van 47 m2, te huur voor €650,- in de maand. Huur je liever beide kantoorruimten? Dat is ook geen probleem! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een receptie, vergaderruimte en pantry

De centrale entree aan de Kerkstraat in Westevoort deel je met de andere huurders in het kantoorgebouw. Hier zal ook een receptioniste aanwezig zijn die jou en eventuele klanten netjes ontvangt. Ook is het mogelijk om met deze klant of collega’s gebruik te maken van de aanwezige vergaderruimte. Erg handig wanneer je buiten de kantoorruimte dingen wil bespreken of een presentatie wilt geven. Je hebt ook de beschikking over een pantry, een handige plek waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten en de lunch kunt voorbereiden in de middagpauze. De services en faciliteiten op deze locatie maken het huren aan de Kerkstraat erg comfortabel.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven heeft het kantoorpand een erg gunstige ligging. Dit komt mede door de goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. De rijkswegen A12, A348 en A50 liggen namelijk op een korte rijafstand van slechts 10 minuten vanaf jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation van Westevoort ligt op een loopafstand van maar 3 minuten, ideaal!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kerkstraat in Westevoort?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Kerkstraat in Westevoort? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het inplannen van een rondleiding. Of dit geld kost? Nee! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Kerkstraat. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kerkstraat 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen