Hengelo (Ov), Jan Tinbergenstraat 202

4 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 454 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Jan Tinbergenstraat in Hengelo

Deze moderne vestiging is gelegen aan de Jan Tinbergenstraat te Hengelo (ov), op zichtlocatie vanaf de snelweg A1. Het pand is gebouwd in 2005 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 5602. Op dit moment zijn er al verschillende ondernemers die een kantoorruimte in dit kantoorgebouw, waaronder; Financieel adviseurs en advocatuur/Interim adviseurs, word jij de volgende?

Huurprijzen

Op dit moment zijn er verschillende kantoorkamers beschikbaar. Zo is er op dit moment een kantoorkamer beschikbaar van 19 m2 voor maar €453,- in de maand, een kantoorkamer van 26 m2 voor €598,- per maand en een wat grotere ruimte van 51 m2 voor €1192,- per maand. Dit zijn mooie prijzen voor een top locatie op de campus van Hengelo. Flexibel huren of gaat je voor meer zekerheid? De keuze is aan jou: je kunt hier voor zowel een korte als langere termijn huren

Vergaderruimten, pantry, gratis parkeren en een lunchrestaurant

Het servicelevel is hoog, waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo zijn er vergaderruimten aanwezig, een pantry waar je koffie en thee kunt halen en is er een lunchrestaurant aanwezig waar je in de pauze heerlijke broodjes kunt halen. Mocht je met de auto komen, dan kun je deze op de naastgelegen parkeerplaats parkeren, gratis!

Locatie en voorzieningen

Het kantoorpand in Hengelo is gelegen op een erg aantrekkelijke vestigingslocatie. De autosnelweg A1 bij Hengelo is namelijk binnen enkele autominuten bereikbaar. Mocht je niet met de auto maar met het openbaar vervoer willen reizen, doe je er maar slechts 10 minuutjes over om vanaf de bushalte (Campus Oost) het kantoorgebouw te bereiken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jan Tinbergenstraat in Hengelo?

Zie jij jou zelf al in een van deze mooie kantoorruimten zitten op de Campus en Hengelo? Aarzel dan niet langer en neem gratis (!) en geheel vrijblijvend contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder en plannen een rondleiding voor je in.

2 beoordelingen Jan Tinbergenstraat

Functioneel modern kantoorgebouw dichtbij de A1, hierdoor is het prima bereikbaar voor mijn bezoekers en collega's.

De bereikbaarheid vind ik het grootste pluspunt van het kantoor. Het is echter wel jammer dat er weinig sfeer in het gebouw zit, het is allemaal behoorlijk statisch.

Fris en modern pand.

Mooie kantoorruimtes vlakbij de A1.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!