Super deal

Enschede, Hengelosestraat 581

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 430 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Hengelosestraat in Enschede

Wil jij graag een kantoorruimte huren met prachtig uitzicht aan de Hengelosestraat in Enschede? Dit kantoorpand wat is gebouwd in 1996 bied jou die mogelijkheid. Het pand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 3848 m2 wat is verdeeld over 5 bouwlagen, met op elke verdieping een of meerdere kantoorruimte te huur. Het is gelegen op het Kennispark en ligt direct tegenover de Universiteit Twente. Zoek jij een zuinige werkplek? Geen probleem want het pand heeft energielabel A.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er in de kelder, 1e verdieping en 2e verdieping kantoorruimten beschikbaar. De 3e, 4e en 5e verdieping worden in april opgeleverd. De oppervlakten van deze kantoorruimten lopen op tot wel 650 m2. Een kantoorkamer is te huur vanaf 30 m2 voor een maandelijks bedrag van €287,50. De kantoorruimte zijn aan te passen naar jouw wensen in overleg met de verhuurder.

Vergaderruimten en parkeerplaatsen

Het huren van een kantoorruimte op deze locatie brengt veel voordelen met zich mee. Wanneer je het kantoorpand binnenstapt in dit luxe kantoor aan de Hengelosestraat in Enschede is er een royale entree. Vanuit de entree heb je de mogelijkheid jouw kantoorunit te bereiken door de aanwezige liftinstallatie. In het pand zijn er gezamenlijke vergaderfaciliteiten voor formeel overleg en zijn er loungeplekken waar je contact kunt leggen met andere ondernemers. Het kantoorpand heeft maar liefst 74 parkeerplaatsen. Je kunt een parkeerplaats die uitsluitend voor bezoekers en gebruikers toegankelijk is, huren voor €375,- per jaar.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid, zowel met het eigen vervoer als met het openbaar vervoer, is zeker uitstekend te noemen. De bushalte Kennispark/UT ligt slechts 4 minuten lopen van het kantoorpand. De hoofdverbinding naar de autosnelweg A35 ligt slechts op 8 minuten afstand. Je bent dus gemakkelijk en snel op je werkplek. Het kantoorgebouw heeft een ontzettend mooie zichtlocatie op het gehele Kennispark in Enschede. Het kantoor is tegenover de Universiteit van Twente, hier zijn wat koffiebars en restaurantjes gevestigd waar je heerlijk na werktijd naartoe kunt wandelen. Ga bijvoorbeeld eens een hapje eten bij restaurant en grand café The Gallery. Hier kun je ook eenvoudig online de lunch bestellen! Voor een snelle hap kun je ook altijd bij cafetaria Mercurius langsgaan, perfect om bijvoorbeeld het weekend in te luiden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hengelosestraat in Hengelo?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden bij dit kantoorgebouw aan de Hengelosestraat in Enschede? Plan dan nu gratis een rondleiding in en laat je informeren door een van onze vastgoedconsultants, geheel vrijblijvend. Wij helpen je graag!

2 beoordelingen Hengelosestraat

Het huren op deze locatie is erg comfortabel, het uitzicht vanaf onze kantoorruimte is ook echt prachtig!

Prachtige centrale entree met een receptie, altijd een groot pluspunt!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!