Kantoorruimte huren Capelle aan den IJssel, Vlierbaan 20

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam, Sporthal Zevenkamp 14 min. lopen (1,2 km)
 • Treinstation Capelle Schollevaar 19 min. lopen (1,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vlierbaan 20 in Capelle aan den IJssel

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Capelle aan den IJssel!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vlierbaan 20 in Capelle aan den IJssel

Een kantoorruimte huren aan de Vlierbaan 20 in Capelle aan den IJssel? Dit kantoorpand bevindt zich in het hoofdweg gebied in Capelle aan den IJssel. Er zijn voldoende werkplekken te huur, evenals gemeubileerde kantoorruimtes. Het kantoorpand biedt verschillende ondersteunende voorzieningen zoals 24/7 toegankelijkheid en een pantry. Maar ook een vergaderruimte en belruimte mogen niet ontbreken in dit complete kantoorpand aan de Vlierbaan 20. 

Huurprijzen

Aan de Vlierbaan 20 in Capelle aan den IJssel zijn vele verschillende kantoorruimtes beschikbaar. Zo biedt het kantoorpand 7 verschillende kantoorkamers die een afmeting hebben tussen de  35 m2 en de 208 m2. De huurprijzen van de kantoorruimtes variëren tussen de €285,- en de 1735,- per maand. De prijzen zijn inclusief de service kosten. Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Vlierbaan 20?

Vergaderruimte, 24/7 toegankelijk en pantry

Een vergadering inplannen of privé een telefoontje plegen? Dat is geen probleem in het kantoorpand aan de Vlierbaan 20. Het kantoorpand beschikt namelijk over een vergaderruimte en een belruimte waar gebruik van kan worden gemaakt. De kantoorkamers zijn daarnaast 24/7 toegankelijk waardoor je ook s avonds terecht kunt in je eigen kantoorruimte. Huur je een kantoorruimte aan de Vlierbaan 20? Dan kun je gratis parkeren! Verder beschikt het kantoorpand over een pantry en een snelle internet verbinding. Alle voorzieningen die je als huurder nodig hebt, zijn aanwezig!

Locatie en bereikbaarheid

De kantoorruimte aan de Vlierbaan 20 in Capelle aan den IJssel is zeer goed bereikbaar met de auto. De op- en afritten naar de A20 liggen op minder dan 3 minuten van het kantoorpand. Het centrum van Rotterdam is ook makkelijk bereikbaar via de toegangsroute S109. Daarnaast is er een directe verbinding met het openbaar vervoer naar het NS- en metrostation Alexander. Je bent dus snel op je werkplek als je je kantoorruimte huurt aan de Vlierbaan 20!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vlierbaan in Capelle aan den IJssel? 

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Vlierbaan in Capelle aan den IJssel te huren en de verschillende ruimtes te bewonderen? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vlierbaan 20

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen