VERHUURD

Arnhem Oost, Driepoortenweg 24

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Arnhem Oost!

Kantoorruimte huren aan de Driepoortenweg (Oost)

Op bedrijventerrein Het Broek in Arnhem staat dit prachtige kantoorpand dat onlangs nog volledig gerenoveerd is. Het kantoorpand bestaat uit diverse kantoorruimten en een opslag-/archiefruimte. De totale gebruikersoppervlakte van dit kantoorgebouw uit 1963 bedraagt 2500 m2. Dit kantoorgebouw onderscheidt zich met energiezuinigheid. Het gebouw beschikt namelijk over bewegingsfactoren voor verlichting en is voorzien van energielabel A.

Huurprijzen, kantoor Driepoortenweg, Arnhem

Binnen dit kantoorpand is slechts 1 kantoorruimte beschikbaar van circa 230 m2. Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid om extra opslagruimte te huren in dit kantoorgebouw. We kunnen hier spreken van een erg populaire locatie! De huurprijs op deze locatie bedraagt slechts €90,- per m2 per jaar. Eventueel deelverhuur is mogelijk, neem voor meer informatie hierover contact op met onze vastgoedconsultants.

Driepoortenweg: 24/7 toegang en razendsnel glasvezel internet

Dit kantoorpand beschikt over diverse voorzieningen die het zeer aantrekkelijk maken om hier een kantoorruimte te huren. Zo beschikt het kantoorpand onder meer over een razendsnel glasvezelnetwerk. Dit maakt jouw werkdag nog aangenamer. Daarnaast is er in dit kantoorgebouw een pantry en intercom aanwezig. Bovendien heb jij als huurder altijd 24/7 toegang. Zo kun jij er dus ook voor kiezen om ’s avonds te werken in plaats van overdag.

Locatie en bereikbaarheid, Driepoortenweg, Arnhem

Een van de kenmerken van dit kantoorgebouw is dat het uitstekend bereikbaar is met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Bushalte Bruningweg ligt namelijk om de hoek en de snelwegen A325, A12 en A50 zijn binnen 10 minuten rijden te bereiken. Daarnaast beschikt het kantoorpand ook over voldoende parkeerruimte. Allerlei gemakken waarvan jij profiteert, als je besluit kantoorruimte te gaan huren. Bovendien vind je in de nabije omgeving van dit kantoorgebouw diverse horecagelegenheden en supermarkten. Zo ligt de Lidl op slechts 300 meter van het kantoorpand, ideaal om na werktijd nog even boodschappen te doen!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Driepoortenweg?

Zou jij graag kantoorruimte op maat willen huren op een mooie locatie in Anrhem? Kom dan eens een kijkje nemen om te zien of dit kantoorpand geschikt is voor jouw onderneming. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

2 beoordelingen Driepoortenweg

Uitstekende bereikbaarheid

De technologie in dit pand is goed geregeld.

onder meer een razendsnelle glasvezelverbinding.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!