Kantoorruimte huren Arnhem IJsseloord, Delta 1

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Delta 1 in Arnhem IJsseloord

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 474 € 450 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Delta in Arnhem

Wil je kantoorruimte huren aan de Delta in Arnhem? Dit kantoorpand ligt op business center IJsselloord. Het park voldoet volledig aan de wensen en behoeften van ondernemers. Er zijn verschillende werkplekken te huur aan de Delta, zo zijn er gemeubileerde kantoorruimtes beschikbaar. De verschillende voorzieningen in het kantoorpand aan de Delta in Arnhem bieden het optimale comfort voor jou als huurder. 

Huurprijzen

Aan de Delta in Arnhem zijn een aantal kantoorruimtes beschikbaar die qua afmeting variëren tussen de 33 m2 en de 845 m2. De huurprijzen voor de verschillende kantoorruimtes liggen tussen de €350,- en de €7747,- per maand. De servicekosten zijn hierbij inbegrepen. Heb je een elektrische auto en huur je kantoorruimte aan de Delta? Dan kun je gebruik maken van de elektrische laadpalen die aanwezig zijn.

Toegangscontrole systeem, koffie en thee, 24/7 toegankelijkheid

Een groot voordeel aan dit kantoorpand is dat het 24/7 toegankelijk is, zodat je altijd in je eigen werkruimte kunt. Als je een kantoorruimte huurt wil je je geen zorgen maken over wie er allemaal het pand binnenkomt en verlaat. Eén van de voorzieningen aan de Delta in Arnhem is een toegangscontrole systeem. Ben je toe aan koffie of thee? Dan kun je die gewoon verkrijgen in je eigen kantoorpand aan de Delta in Arnhem. 

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van het kantoorpand aan de Delta in Arnhem is optimaal, het kantoorpand ligt dicht bij de aansluitingen aan de A12, A50, A348 en de A325. Vanuit je eigen kantoorpand kun je heel Nederland door. Wil je liever met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte, de bushalte is slecht op 200 meter afstand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Delta in Arnhem?

Kun je niet wachten om je te vestigen aan de Delta in Arnhem? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Laatst een rondleiding door het pand gehad en ik moet zeggen dat ik het een mooi pand vind.

Zeer vriendelijke mensen en de kantoorruimten zien er goed uit. Zeker het aanraden waard.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Delta 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen