Kantoorruimte huren Arnhem Centrum, Velperplein 23

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Velperplein 23 in Arnhem Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 personen
  Huurprijs: € 2.750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 20 personen
  Huurprijs: € 5.789 € 5.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 50 personen
  Huurprijs: € 14.474 € 13.750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 80 personen
  Huurprijs: € 23.158 € 22.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Velperplein in Arnhem (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het centrum van Arnhem? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan het Velperplein. Hier heb je de mogelijkheid om te werken in hartje centrum. Het is een representatief kantoorpand waar de services en faciliteiten tot in de puntjes zijn geregeld op maar liefst 3 verdiepingen. Ben jij benieuwd of er een geschikte kantoorruimte beschikbaar is voor jouw organisatie? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huuprrijzen

Op dit moment zijn er in het voormalige V&D kantoorgebouw nog meerdere werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Het is erg flexibel in te delen dus momenteel kun je voor elke grootte terecht bij onze vastgoedconsultants. De prijzen die te zien zijn in het overzicht zijn exclusief servicekosten. Benieuwd wat de prijzen zijn voor het aantal personen waar jij een kantoorruimte voor nodig hebt? Neem dan contact op met SKEPP, wij helpen je graag verder.

Vergaderruimten en een restaurant

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Velperplein in Arnhem Centrum, huur je op een locatie waar alles tot in detail is gefaciliteerd. Zo zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig, handig wanneer je een collega onder vier ogen wilt spreken of wanneer je een presentatie geeft aan bezoekers. Het serviceteam kan je hierbij ondersteunen door bijvoorbeeld het serveren van een verse lunch. Ook kun je een lunch nuttigen in het aanwezige bedrijvenrestaurant. Handig wanneer je ’s ochtends geen zin hebt om een boterham te smeren of ’s avonds moet overwerken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Verschillende rijkswegen zoals de A12 en A325 liggen op een korte rijafstand en ook Arnhem Centraal Station ligt vanaf je nieuwe werkplek op een korte loopafstand van slechts 5 minuten. Ook bereik je op korte loopafstand gezellige cafés en goede restaurants.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Velperplein in Arnhem Centrum?

Zie jij het wel zitten om jouw organisatie te vestigen aan het Velperplein in Arnhem Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst nog een paar vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Bij SKEPP helpen we je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan het Velperplein in Arnhem.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Ik kan geen slecht ding bedenken aan dit kantoorpand.

Er zijn naast jouw kantoorruimte genoeg andere ruimtes waar je even kunt vergaderen. De kantoorruimte is echt mooi ingericht, erg modern. De sfeer in het pand spreekt mij erg aan.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Velperplein 23

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen