Walaardt Sacrestraat 411

Kantoorruimte huren onder gunstige voorwaarden binnen dit kantoor nabij vliegveld Schiphol

SKEPP biedt verschillende kantoorruimten te huur aan binnen dit kantoorpand. Zoals de naam al doet vermoeden is dit kantoorgebouw gelegen nabij het toonaangevende Schiphol Airport, en wel aan de Walaardt Sacréstraat.

Hoeveel u betaalt voor kantoorruimte op Schiphol?

U huurt hier al een kantoorunit (>55 m2) vanaf €825,- per maand. Maar ook voor een kantoorruimte op maat groter dan 100 m2 bent u hier aan het juiste adres. Huurprijs: €180,- per m2 per jaar. Momenteel is er nog circa 625 m2 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, wees er dus snel bij!

Pantry's, vergaderruimte en parkeerruimte zijn aanwezig 

Binnen dit kantoorgebouw kunt u ook gebruik maken van services en voorzieningen. Een voorbeeld hiervan is WiFi. Ook is er vergaderruimte en een pantry. Bovendien is er parkeerruimte, waar u uw auto kunt parkeren. Door de nabijheid van Schiphol Airport, wordt deze locatie als een unieke vestigingslocatie beschouwd.

Uw kantoor op Schiphol is goed bereikbaar per auto, vliegtuig en trein

Het kantoorpand beschikt dan ook over een uitstekende bereikbaarheid per auto, trein, bus en vliegtuig. Kortom, zoekt u een kantoorunit of kantoorruimte op maat nabij Schiphol Airport? Hier vindt u het, dus plan geheel vrijblijvend een rondleiding in bij SKEPP!

Kantoorkamer vanaf 55 m2 huren op Schiphol Airport! Walaardt Sacrestraat 411 Schiphol Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.