Kantoorruimte huren Heerenveen, Coehoorn van Scheltingaweg 1A

Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Gratis WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Coehoorn van Scheltingaweg 1A in Heerenveen

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Heerenveen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Coehoorn van Scheltingaweg in Heerenveen

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Heerenveen, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Coehoorn van Scheltingaweg. Hier heb je de mogelijkheid om simpele kantoorunits te huren voor een mooie prijs/kwaliteit verhouding. De kantoren zijn voorzien van de nodige faciliteiten en het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gevestigd. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij snel en makkelijk jouw werkplek. Benieuwd naar de mogelijkheden op deze locatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog enkele kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Het is op dit moment mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 20 m2 voor een maandelijks bedrag van €250,-. Huur je liever een kantoorruimte waar je net iets meer ruimte hebt? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 25 m2, te huur voor €300,- per maand. De grootst beschikbare kantoorkamer heeft een oppervlakte van 42 m2 en te huur voor een maandelijks bedrag van €450,-. Heb je geen afgesloten kantoorruimte nodig en huur je liever een flexibele werkplek? Ook dat is hier mogelijk vanaf €175,- per maand. Benieuwd naar hoe de kantoorruimten er uit zien? Plan dan snel gratis een rondleiding in. 

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorgebouw aan de Coehoorn van Scheltingaweg in Heerenveen, hoef jij je niet druk te maken over waar jij je auto kunt parkeren, dit kan namelijk op eigen terrein. Makkelijk en snel! Daarnaast kun jij hier zelf jouw eigen werktijden bepalen, het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk voor alle huurders. Erg handig wanneer jij in de avonduren nog even door wilt of juist in het weekend terug wilt komen voor de laatste loodjes. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen. In dezelfde staar vind je een bushalte met een directe aansluiting op het Centraal Station Heerenveen en binnen enkele minuten rijden bereik je de oprit van de A32. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Coehoorn van Scheltingaweg in Heerenveen?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Coehoorn van Scheltingaweg in Heerenveen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan de Coehoorn van Scheltingaweg in Heerenveen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Coehoorn van Scheltingaweg 1A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen