Kantoorruimte huren Sneek, Grootzand 60

Voorzieningen
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Grootzand 60 in Sneek

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 125 m2
  Huurprijs: € 1.395 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Grootzand in Sneek

In dit kantoorpand aan het Grootzand in Sneek kun jij een geweldige kantoorruimte gaan huren. Deze locatie heeft momenteel 125m2 kantoorruimte beschikbaar die verdeeld is over 5 verschillende vertrekken. Dit aanbod is geschikt voor zowel een kleine start up onderneming als wel een verder gevorderde onderneming. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze locatie!

Kantoorruimte huren

Je huurt deze geweldige kantoorruimte met een totaal oppervlakte van 125m2 voor maar €1395,- per maand. Deze kosten zijn inclusief de service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent! De kantoorruimtes worden casco opgeleverd. Dat geeft jou de mogelijkheid om het helemaal naar eigen wens en smaak in te richten. Wellicht biedt onze Office Planner tool hierbij een goede uitkomst. Deze tool maakt het mogelijk om online jouw nieuwe werkplek virtueel in te richten met zeer stijlvolle en hoogwaardige kwaliteit meubelen uit onze webshop.

Een nette pantry en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Grootzand in Sneek kun je gebruik maken van de aanwezige pantry. Deze ruimte biedt een fijne gelegenheid voor het klaarmaken en nuttigen van je lunch. Het kantoorpand is 24/7 toegankelijk voor jou en je collega’s. Hierdoor zit jij niet vast aan de standaard kantooruren. Maar kunnen jij en jouw collega’s hun werkdag flexibel inplannen. Dat is iets waar in de huidige tijd en in de toekomst veel vraag naar is! 

Bereikbaarheid en locatie

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich vlakbij de op- en afritten van de A7. Dat maakt deze locatie goed bereikbaar met de auto. Op loop of fietsafstand van dit kantoorpand bevindt zich een bushalte die verbinding geeft tot het Centraal Busstation Sneek en andere belangrijke hotspots in de omgeving. Jouw nieuwe werkplek is midden in het gezellige en bruisende centrum van Sneek gevestigd. Hier vind je een ruim aanbod horecagelegenheden en andere ontspanningsmogelijkheden om jouw werkdag aangenaam te maken. Zo bevindt zich om de hoek een Bakker Bart en zijn er veel winkels waar jij terecht kunt voor je dagelijks boodschappen.

Kantoorruimte huren aan het Grootzand in Sneek?

Ben jij enthousiast om een toffe kantoorruimte te huren aan het Grootzand in Sneek? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij plannen graag een bezichtiging voor jou in zodat jij jouw nieuwe werkplek met eigen ogen kunt bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Grootzand 60

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen