Kantoorruimte huren Barendrecht, Kamerlingh Onnesweg 10

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Opslagruimte
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kamerlingh Onnesweg 10 in Barendrecht

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Barendrecht!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kamerlingh Onnesweg 10 in Barendrecht

De Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht is een perfecte locatie voor het huren van jouw nieuwe kantoor. De kantoren variëren in oppervlakte, maar elk tegen een scherpe prijs. Een kantoor huren op deze locatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Huurprijzen

Er zijn meerdere kantoorruimtes beschikbaar. Een kantoor van 152 m2 is beschikbaar voor € 1.520,- per maand. De kantoorruimte van 210 m2 is te huur voor € 2.100,- en de ruimte van 387 m2 voor € 3.708,- per maand. Ben je op zoek naar een groot kantoor? Dat valt ook onder de mogelijkheden in dit kantoorgebouw. Een kantoorruimte van 610 m2 huur je voor € 5.845,- per maand. De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. Meer weten? Neem contact op met onze experts!

Razendsnelle WiFi, nette pantry en 24/7 toegang

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht krijg je toegang tot diverse faciliteiten. Als huurder mag je gebruik maken van de vergaderruimtes. Deze bieden uitkomst voor grote en kleine bijeenkomsten! Je hebt toegang tot razendsnelle WiFi. Dus voor jouw online business is dit de place to be. Voor het halen van een kopje koffie/thee of het klaarmaken van jouw maaltijd kun je terecht in de nette pantry. Tot in de late uurtjes doorwerken? Geen probleem! Je hebt 24/7 toegang tot jouw kantoorunit. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zeer goed bereikbaar met de auto. Binnen enkele minuten bereik je de op- en afritten van de A15 en A16 waardoor je een goede verbinding hebt met diverse steden in de buurt. Je auto parkeer je op 1 van de 50 parkeerplaatsen op het terrein. Ook met het OV is deze kantoorruimte goed bereikbaar. Op loopafstand heb je een bushalte met een directe verbinding naar Barendrecht Centraal, Rotterdam en Dordrecht. Op zoek naar ontspanning tussendoor? Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op industrieterrein Barendrecht. Dit terrein heeft veel natuur in de omgeving. Ook zijn er voldoende horecagelegenheden voor een hapje of een drankje.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kamerlingh Onnesweg 10 in Barendrecht? 

Ben jij enthousiast geworden en wil je een kantoor huren aan de Kamerlingh Onnesweg 10 in Barendrecht? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij het plannen van een vrijblijvende bezichtiging!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kamerlingh Onnesweg 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen