Kantoorruimte huren Almelo, Bedrijvenpark Twente 305

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bedrijvenpark Twente 305 in Almelo

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Almelo!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo

Zoek jij een geschikte kantoorruimte aan het Bedrijvenpark in Twente in Almelo? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw uit 1985. Je huurt hier een kantoorruimte op een zakelijke locatie, namelijk het bedrijvenpark. Er zijn hier grote ondernemingen gevestigd, word jij de volgende? Naast de vele voorzieningen, is ook de bereikbaarheid uitstekend, met zowel de auto als het openbaar vervoer bereik je jou werkplek straks makkelijk en snel.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren vanaf 25 m2. Dit zijn ruim omgezette kantoorunits die zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafonds en verwarming. Het is een ideale locatie voor startende ondernemers en kleine bedrijven. Op zoek naar meer ruimte maar dit kantoorpand spreekt je wel aan? Overweeg de optie om meerdere kantoren te huren. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in. 

Een receptie, vergaderruimte en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan het Bedrijvenpark Twente brengt vele voordelen met zich mee, zo tref je bij binnenkomst in de royale entree en bemande receptie aan. Zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het opnemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Wil je een keer een presentatie geven of klanten uitnodigen? Maak dan gebruik van de beschikbare vergaderruimten, deze zijn makkelijk te reserveren. Werk je graag in de avonduren of in het weekend nog even door? Dat is hier geen probleem! Door de 24/7 toegankelijkheid kun jij op ieder gewenst tijdstip gebruik maken van jou kantoorkamer.

Locatie en bereikbaarheid

Het Bedrijvenpark Twente ligt op slechts 4 minuten rijden van de A35, een paar minuten verder rijd je de A1 op. Vanuit deze rijkswegen bereik je makkelijk en snel andere steden. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er zit naast het bedrijvenpark een bushalte gevestigd die een rechtstreekse verbinden met het centraal station in Almelo heeft.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo? Twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in deze zoektocht. We beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip aan het Bedrijvenpark Twente.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bedrijvenpark Twente 305

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen