Kantoorruimte huren Groningen Zuid, Verlengde Hereweg 174

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Verlengde Hereweg 174 in Groningen Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Groningen Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Verlengde Hereweg (Herewegwijk en Helpman)

Dit voormalige koetshuis met manege is omgetoverd tot een hippe werkplek. Je werkt hier aan de doorgaande weg die Haren met het centrum van Groningen verbindt. Je vindt hier veel monumentale kantoorpanden en woonhuizen. Dit kantoorpand is hier een voorbeeld van! Het kantoorgebouw is gebouwd in 1895 en staat sinds 1994 officieel ingeschreven als rijksmonument. 

Huurprijzen, kantoor Verlengde Hereweg, Groningen

Momenteel zijn er slechts 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het gaat om ruimten van 37 m2 en 23 m2. Voor de kleinste ruimte van 23 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €722,-, terwijl de huurprijs van de grotere ruimte van 37 m2 €925,- bedraagt. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Zo kom je achteraf niet meer voor verrassingen te staan. 

Verlengde Hereweg: koffiecorner en loungeruimte 

Wanneer je ’s ochtends het kantoorpand binnenkomt, kun je direct even langs de koffiecorner lopen om je werkdag te beginnen met een heerlijk kopje koffie. En ben je tussen de werkzaamheden door toe aan wat ontspanning? Ga dan even loungen in de loungeruimte en praat wat bij met collega-ondernemers. En wil je even het een en ander bespreken? Dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de vergaderruimte. 

Locatie en bereikbaarheid, Verlengde Hereweg, Groningen

Dit prachtige monumentale kantoorpand kent een uitstekende bereikbaarheid. Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen naar bushalte Hilghepad. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. Met de auto daarentegen ben je vanaf zowel de A28 als de A7 in enkele minuten rijden op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vindt je vele leuke restaurants en cafés. Zo ligt Café Singelier op een afstand van 700 meter, het is zeker aan te raden om hier een keertje te lunchen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Verlengde Hereweg?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren in dit prachtige, monumentale kantoorpand aan de Verlengde Hereweg? Dat kan! Neem contact met ons op en plan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Dit is heerlijk werken in een villa in een park!

Echt een prachtig pand met heel veel uitstraling. Naast de kwaliteit van de locatie zijn de mede-huurders van grote toegevoegde waarde door de laagdrempelige sfeer.

Q

Wat een práchtig pand!!

S

Wat lijkt dit me een heerlijke omgeving om in te werken!

Prachtig gebouw en fantastische ligging...Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Verlengde Hereweg 174

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen