VERHUURD

Groningen Zuid, Verlengde Hereweg 174

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Groningen Zuid!

Kantoorruimte huren aan de Verlengde Hereweg (Herewegwijk en Helpman)

Dit voormalige koetshuis met manege is omgetoverd tot een hippe werkplek. Je werkt hier aan de doorgaande weg die Haren met het centrum van Groningen verbindt. Je vindt hier veel monumentale kantoorpanden en woonhuizen. Dit kantoorpand is hier een voorbeeld van! Het kantoorgebouw is gebouwd in 1895 en staat sinds 1994 officieel ingeschreven als rijksmonument.

Huurprijzen, kantoor Verlengde Hereweg, Groningen

Momenteel zijn er slechts 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het gaat om ruimten van 37 m2 en 23 m2. Voor de kleinste ruimte van 23 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs van €722,-, terwijl de huurprijs van de grotere ruimte van 37 m2 €925,- bedraagt. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Zo kom je achteraf niet meer voor verrassingen te staan.

Verlengde Hereweg: koffiecorner en loungeruimte

Wanneer je ’s ochtends het kantoorpand binnenkomt, kun je direct even langs de koffiecorner lopen om je werkdag te beginnen met een heerlijk kopje koffie. En ben je tussen de werkzaamheden door toe aan wat ontspanning? Ga dan even loungen in de loungeruimte en praat wat bij met collega-ondernemers. En wil je even het een en ander bespreken? Dan kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de vergaderruimte.

Locatie en bereikbaarheid, Verlengde Hereweg, Groningen

Dit prachtige monumentale kantoorpand kent een uitstekende bereikbaarheid. Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen naar bushalte Hilghepad. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut. Met de auto daarentegen ben je vanaf zowel de A28 als de A7 in enkele minuten rijden op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vindt je vele leuke restaurants en cafés. Zo ligt Café Singelier op een afstand van 700 meter, het is zeker aan te raden om hier een keertje te lunchen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Verlengde Hereweg?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren in dit prachtige, monumentale kantoorpand aan de Verlengde Hereweg? Dat kan! Neem contact met ons op en plan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen Verlengde Hereweg

Dit is heerlijk werken in een villa in een park!

Echt een prachtig pand met heel veel uitstraling. Naast de kwaliteit van de locatie zijn de mede-huurders van grote toegevoegde waarde door de laagdrempelige sfeer.

Wat een práchtig pand!!

Wat lijkt dit me een heerlijke omgeving om in te werken! Prachtig gebouw en fantastische ligging...

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!