Kantoorruimte huren Barendrecht, Kamerlingh onnesweg 10

Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kamerlingh onnesweg 10 in Barendrecht

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht

De Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht is een perfecte locatie om jouw nieuwe kantoorruimte te gaan huren. De kantoren variëren in oppervlakte en hier kun je huren voor een scherpe prijs. Biedt deze locatie een oplossing voor jou en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

Kantoorruimte huren

De kantoorkamers kunnen volledig gemeubileerd worden opgeleverd zodat jij direct aan de slag kunt! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de jouw nieuwe werkplek zelf in te richten zodat je hem helemaal op jouw wensen en eisen kunt afstemmen. Wellicht biedt onze office planner tool hierbij een goede oplossing. Met deze tool kun jij virtueel jouw kantoorkamer in richten en heb je de keuze uit een breed assortiment hoogwaardig meubilair. De kleinste kantoorunit op deze locatie is geschikt voor 1 werkplek en deze huur je al voor maar €350,- per maand. Vanuit hier kun je jouw werplekken uitbreiden naar de gewenst hoeveelheid.

Ruime vergaderruimtes, een razendsnel WiFi netwerk en een nette pantry

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht krijg je toegang tot diverse hoogwaardige faciliteiten. Jij als huurder kunt gebruik maken van de vergaderruimtes die uitkomst kunnen bieden voor een bijeenkomst groot of klein. Daarnaast heb je toegang tot een razendsnel WiFi netwerk dat jou kan ondersteunen bij jouw online werkzaamheden. Voor het halen van een kopje koffie/thee of het klaarmaken van jouw maaltijd kun je terecht in de nette pantry. Deze is van allerlei gemakken voorzien die jou kunnen helpen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zeer goed bereikbaar met de auto. Binnen enkele minuten bereik je de op- en afritten van de A15 en A16 waardoor je een goede verbinding hebt met diverse steden in de buurt. Ook het openbaar vervoer kan wellicht een uitkomst bieden. Op loopafstand heb je een bushalte met een directe verbinding naar Barendrecht Centraal, Rotterdam en Dorderecht. Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op industrieterrein Barendrecht en heeft een voldoende natuur in de omgeving zodat jij jouw even heerlijk kunt ontspannen en er zijn voldoende horecagelegenheden voor een hapje of een drankje.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Haagse Schouwweg in Leiden?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Kamerlingh Onnesweg in Barendrecht? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij kunnen jou helpen bij vragen en samen met jou een bezichtiging inplannen zodat jij deze locatie met eigen ogen kunt bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kamerlingh onnesweg 10

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen