Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 14

 • Toiletten

 • WiFi

 • Receptie

 • Sociaal hart

 • 24/7 toegang

 • Airconditioning

 • Rolstoeltoegankelijk

 • Schoonmaak

 • Lift

 • Kastje/kluisje

 • Keuken

 • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Zuid-Oost? Dan is dit pand aan de Hogehilweg misschien wel iets voor jou. Op een perfecte locatie wat betreft de bereikbaarheid is dit kantoorpand gelegen. In 2011 is het pand volledig gerenoveerd, de services en voorzieningen zijn sindsdien van hoog niveau. De beschikbare kantoorunits beschikken over representatief inbouwpakket. Ook over het parkeren van je auto hoef jij je op deze locatie geen zorgen te maken, deze is namelijk naast het kantoorgebouw gelegen.

Huurprijzen

Wanneer je hier een kantoorruimte wilt gaan huren kan dat al vanaf 30 m2. Deze kantoorkamer huur je vanaf een maandelijks bedrag van maar €337,-. De oppervlakten lopen tot hoge metrages op en is er zelfs de mogelijkheid om een unit van 1200 m2 te huren. Voor een maandelijks bedrag van €13.500,- huur jij deze ruimte in een kantoorpand met een frisse en representatieve uitstraling. Voor een maandelijks bedrag van €80,- in de maand kun je ook gebruik maken van d 16 aanwezige parkeerplaatsen.

24/7 toegankelijk en liften

Op deze locatie aan de Hogehilweg in Amsterdam is tijdens de renovatie in 2011 alles onder handen genomen. Het pand heeft nu een representatieve uitstraling, wat al direct aan de royale entree is te zien. Doormiddel van de nieuwe liftinstallatie zijn alle verdiepingen in het kantoorpand makkelijk bereikbaar. Een groot voordeel in het kantoorpand is de 24/7 toegankelijkheid. Wil je graag buiten kantoortijden om of in juist in het weekend nog de laatste werkzaamheden afronden? Het is hier allemaal mogelijk. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in Amsterdam Zuid-Oost, een ideale locatie wat betreft de bereikbaarheid. Verschillende snelwegen zijn op slechts 10 minuten rijafstand te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is het heel gemakkelijk om bij jouw werkplek te arriveren. Verschillende metrostations en het treinstation Amsterdam Bijlmer zijn ook op korte loopafstand gelegen. In de nabije omgeving van het pand zijn meerdere restaurants waar je goed kunt eten en is er een supermarkt in de buurt, erg handig om hier nawerktijd nog even de laatste boodschappen te halen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit pand aan de Hogehilweg in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag in de zoektocht naar de juiste werkplek. We plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 14 Hogehilweg 14 Amsterdam Zuid-Oost Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!