Sluiten
Sluiten

Een kantoorruimte huren in Amsterdam Zuid?

Kantoorruimte huren in Amsterdam Zuid, maar je weet niet waar je moet beginnen? Bij SKEPP natuurlijk! Met het meest volledige aanbod in Amsterdam Zuid en andere delen van de stad vind je altijd de werkplek die bij je past. Je kunt verschillende kantoortypen huren, namelijk; werkplekken, kantoorkamers of zelfs kantoorruimtes op maat. Of jouw bedrijf nu een eenmanszaak, start-up, MKB of een multinational met vestigingen over de hele wereld is, jouw droomkantoor huur je bij SKEPP. Ons team van ervaren vastgoedconsultants geeft jou gratis en vrijblijvend advies over jouw potentiële nieuwe kantoorruimte.

Andere populaire kantoorlocaties in Amsterdam:

Centrum
Noord
Nieuw-West
Zuidas

Te huur bij SKEPP:

  • Virtuele kantoorruimte - vanaf €49,- p.m.
  • Flexplekken - vanaf €99,- p.m.
  • Werkplekken - vanaf €149,- p.m.
  • Kantoorkamers - vanaf €249,- p.m.
  • Conventionele kantoorruimte - vanaf €749,- p.m.

Een vaasje alsjeblieft 

Amsterdam Zuid staat vooral bekend om zijn vele gezellige buurten en wijken. Zo vind je in dit deel van de hoofdstad De Pijp en Oud-Zuid, welke bekend staan om hun gezelligheid. Op de hoek van iedere straat een gezellig café waar je een heus 'Amsterdammertje' of vaasje bier kunt bestellen. Is het niet een geweldig idee om hier kantoorruimte te huren, een deel van de hoofdstad waar gezelligheid de boventoon voert, maar waar je wel in alle rust kunt werken? Zo kun je na een week hard werken iedere vrijdag met je collega's gaan genieten van het weekend door lekker te gaan borrelen in de stad. Een andere bekend gedeelte van Amsterdam Zuid is de buurt Oud-Zuid, waar een aantal musea zitten die tot de beste van de wereld behoren. Zo zitten hier het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum gevestigd.

Dit moeten toch redenen zijn om eens te kijken naar de kantoorruimte die hier beschikbaar is. Als je vragen hebt of informatie wilt ontvangen over een specifiek kantoor, dan kun je contact op nemen met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag een wensenlijst te maken en gaan aan de hand hiervan op zoek naar kantoorgebouwen die passen binnen jouw profiel. Zo vindt SKEPP jouw droomkantoor. Heb je na het zien van het aanbod toch een beter gevoel bij een stadsdeel als Amsterdam Grachtengordel, bekijk dan het aanbod of bespreek het met een van de vastgoedconsultants. Op zoek naar een plek waar het zakelijke aspect hoog in het vaandel staat en waar de hoogbouw de dienst uit maakt? Dan is de Amsterdam Zuidas voor jou de ideale locatie. Heb je eigenlijk geen voorkeuren en wil je gewoon binnen de ring huren, bekijk dan gewoon het volledige aanbod in Amsterdam.

Huren in Amsterdam Zuid

In de gezellige buurten van Amsterdam Zuid hebben we bij SKEPP kantoorruimte te huur. De afwerking van de kantoorpanden verschilt erg en daarom is er altijd wel iets te vinden wat in jouw straatje past. Je huurt een werkplek al vanaf €99,- per maand als je zelf gewoon niet meer thuis wilt werken. Als je op zoek bent naar een kantoorkamer of kantoorruimte of maat dan kan dit vanaf €400,- per maand al. Onze vastgoedconsultants staan nauw in contact met je en je kunt alle vragen die je hebt aan hen voorleggen. Voor meer vragen over huurprijzen en contractvoorwaarden neem je gratis en geheel vrijblijvend contact met SKEPP op. 

Vind zonder moeite jouw kantoorruimte in Amsterdam Zuid

De zoektocht naar kantoorruimte kan onoverzichtelijk zijn en wellicht ben je druk met zaken die jouw bedrijf aangaan. Daar biedt SKEPP de helpende hand! Advies over kantoren en werkplekken, altijd onafhankelijk en eerlijk advies over kantoren die jij kiest. Bespreek met onze vastgoedconsultants al jouw wensen en behoeften en we zorgen dat we voor jou 3 tot 5 geschikte kantoren op een rij zetten. SKEPP zorgt er voor dat jij actuele informatie ontvangt over de prijzen en de beschikbaarheid, gewoon telefonisch of via de mail. Dit alles regelen wij voor jou, zodat jij je kunt richten op de core business en dit alles doen we volledig gratis en geheel vrijblijvend. Met de verhuurders hebben we speciale afspraken waardoor jij ons geen cent verschuldigd bent. 

Kantoorruimte huren in Amsterdam Zuid? Vind deze kantoorunit gemakkelijk bij SKEPP. 

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Amsterdam Zuid" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

personen
1 persoonpersonen
100 personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

16 van de 16 kantoren in in de buurt van Amsterdam Zuid

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Amsterdam Zuid.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Amsterdam Zuid.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Amsterdam Zuid.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Amsterdam Zuid.

  • 1
Sorteer op:
  • 1
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×